• [silindi]

Czn2105 ben de düşük yaptım maalesef ve doktorum adetin ilk gününden itibaren saymaya başla ve 9. İle 18. Gün arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi yanı iki günde bir. Bu şekilde muhakkak yumurtlama dönemine denk geliyor. Her yumurtlama döneminde girilen ilişkide illa ki gebe kalıcaz diye bir şey yok tabi ki ama siz ihtimalleri artırın çünkü yumurtlama dışında gebe kalınamaz

Kürtajdan sonra bir kez adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ama bence erken oldu rahmin toplanması lazım üç beş ay beklemek en iyisi

zeylifestyles canım öncelikle çok geçmiş olsun, bende boş gebelikten kürtaj oldum, 5. haftanın başıydı, şimdi yazdığını okuyunca anlayamadım , 8. Hafta ve boş gebelik? O kadar beklediniz mi? Ne dedi doktorun ?

Czn2105 bende eylul ayımda kürtaj oldum boş gebelikten dolayı.doktor 3 ay korunmamı söyledi .zaten kürtajdan sonra 2 ay regl olamadım sonraki iki ay da ilaçla regl oldum sonraki ay düzene girdi bi sonraki ay da tekrar gebe kaldım Mart’ta.cok kafaya takmamaya bak.ben ovulaston testiyle hamile kaldım bu sefer

Czn2105 aynı durum bana da oldu tatlım ben 3 ay sonra kala bildim ve şuan 4 aylık hamileyim 1 ay geçince denemiştim ama olmamıştı.

Tusami 5 hafta boş gebelik için çok erken canım. Hatta 8.hafta bile erken ben doktoru dinleyip oldum ama çevremdeki herkes keşke 10 haftaya kadar bekleseydin dedi. Hala onun pişmanlığını yaşıyorum acaba olmasa mıydım diye. Sizi nasol 5 haftada kürtaj yaptılar anlamadım:(

Czn2105 Geçmiş olsun canım bende ocak ayın kalp atışları olmaması sonucunda ilk ilacla düşük yapıp sonra vakumlu kürtaj oldum 9 haftada doktor banada korunmeye gerek yok dedi insan tekrar hemen olsun istiyor ben kürtaj sonra 1 adet gördüm ve şuan 7 haftalik hamileyim allahin izin verirse kalp atışlarını duymaya gidicem yarin dua edin allahin izniyle bu kez duyayım umarım sende en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım hiç stres yapma akışına bırak inancı tekrar olucak

Czn2105 bende 25 Mart’ta kürtaj oldum ama ilişki bir kere oldu onda da korunduk bakalım nolacak hemşire 40 gün ilişki yasak demişti. Ama genelde 2 ila 5 ay arasında tekrar hamilelik oluyormuş çünkü hep derler ya düşüğün bir ayağı içeridedir diye. İnşallah hayırlı evlatlar nasip olur bize❤️

Czn2105 merhaba bende 18 şubatta kürtaj oldum 10 haftadan küçüktü bebeğim ve şuan hamileyim hiç üzülmeyin bence kendinizi ne zaman hazır hissederseniz tekrar denediğinizde olucaktır. Ayrıca çok geçmiş olsun

Czn2105 8 haftalık kaybım du benimde 5 ay herzamanki gibi korunduk 6.ay ilk korunmasız ilişkiden hamile kaldım ,bı kızım var ikinci olsun olmasın endişelerim yoktu stres yada bı beklenti icinde değildim belki o yüzden oldu bu süreçte stresten mümkün olduğunca uzak kalmalisiniz

Czn2105 bende 7 nisan da kürtaj oldum 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan kanama oldu sağlıksız gebelikti doktorum bana 1.5 ay beklemelisin dedi bende bekliyorum inşallah hayırlısı olur herkes için. Bu arada sıcak su kaplıcalarına gitmemi önerenler çok oldu

Tusami yok benimki 5. Hafta da kalp atışını duyduk ama çok net değildi 6. Hafta da gittik bu yğzden o zamanda kalp atışı olması gerekenden yavaş kürtaj öneriyorum dedi bende durana kadar beklemek istiyorum demiştim o yüzden 8. Haftaya kadar bekledik.

Bsragrkan evet canım kürtajdan 28 gün sonra adet oldum martta nisanda da 28 gün sonra tekrar adet oldum şükür düzenli ama martta soğan kürü falan kullanmıştım.

beyzaa11 çok teşekkür ederim biz eşimle hazır hissediyoruz ama denedikten sonra da oldu mu olacak mı diye sürekli düşünüyoruz bilmiyorum o da strese sebep olur mu

Pemberuya amin inşaAllah ya bize doktorum iki hafta beraber olmayın bir adet adet olana kadar da korunun demişti.

Selinayyy ya inşaAllah duyar sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına amin imşaAllah rabbim isteyen kullarına nasip etsin