Umay255 1kucukbaby kuzum maşallah gebesin sen 🥰🥰❤️ Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😁😁
1kucukbaby zeylifestyles ilk bebeğimde zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım umarım vardır kendimi çok umutlandırmak istemiyorum umarım dediğiniz gibidir sabah yaptım ikisinde 🙏🏼🌸
Umay255 1kucukbaby ayrıca ikinci testin de negatif değil ki on da var canim çizgi ben net görüyorum gebesin sen 🥰🥰
1kucukbaby Umay255 hadi inşallah şimdi reglme 2 gün var onun geçmesini bekleyeyim biraz da zaman geçer emin olduktan sonra kalp atışı için giderim hayırlısıyla olursa eğer 🙏🏼
Umay255 1kucukbaby renklim den 4 gün önce silik çizgi çıktı ve kan verdim hemen 15.83 çıktı dün renkli günüm du olmadım kan artışına bakılacak bugün yeni gebeyim ve bugün renklim 1 gün geçti testim içini ferah tut dilerim Rabbimden inşallah gebesindir 🥰❤️
Umay255 1kucukbaby kız Allah seni ne etmesin hemen çıkmış çizgi bugün yaptığın da ayrıca idrar bile hala üstün de 😁😁 az bekle bı kurusun
1kucukbaby Umay255 bende 3 gün önce yaptım dün bugün de 2 gün var ama hiç adet olacakmış gibi değilim sürekli midem bulanıyor uykum var her dakika esniyorum 1 saat geçsin açlıktan ölcek gibiyim tıka basa yiyorum 😁 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Umay255 1kucukbaby Amin kuzum amin benim de belirtim aynıydı bana yaz mutlaka gebesin sen 😁😁 4 yıl boyunca 1 bin test yapan biri olarak diyorum dikkat et kendine ❤️❤️
Nur22Elif Yalnız alttaki de pozitif . Erken gebelik testi olmadığı için böyle çıkmış olabilir. Benim de silikti kan verdim. Öğleden sonra çıkacak. İnşallah sizin de pozitiftir. 🥰
Nur22Elif 1kucukbaby bizim de aslında 4 defa filan korunmasız oldu. Onlardan biri tuttu heralde. 🙈 düşük yapalı 3 ay olacak olmaz diye deneme yaptık. Kısmet 😅😂
1kucukbaby Umay255 İnan bende öyle ilk gebeliğim de bebek gelişmedi aralıkda kürtaj oldum düşük gerçekleşmediği için çok dua ettim rabbim Ramazan ayında süpriz nasip etti umarım bayramım da bayram gibi geçer 🙏🏼
1kucukbaby Umay255 eşime dedim de bugün test almamı yasakladı süpriz olsun dedi ben kalbini duyana kadar sahiplenmicem dedi o zaman sevinicem sonra üzülüyoruz dedi 🙏🏼😊
Zuzununannesi01 1kucukbaby canım ikisinde de var ikinci çizgi alttakide baya silik bi 2 gün sonra tekrar yap
1kucukbaby Zuzununannesi01 tamam canım buraya yazacağım ilerleyen süreçlerde durumla ilgili bilgi vereceğim size
Nur22Elif Umay255 ay hadi inşallah sonuç çıkınca yaz bana da 🥰 heyecandan yerimde duramıyorum vallahi ya. (İlk çocuğum da değil halbuki)
Umay255 1kucukbaby Amin kuzum aynıyız benim de öyle oldu gebeliğim sonra birdaha olmadı 4 yıl sonra gelen mucize bebek ❤️