1kucukbaby Adetime 2 gün var ama hiç adet belirtim yok test yapayım dedim pozitif çıktı sonra dedim bugün sabah aç karna bir daha yapayım dedim negatif çıktı yaşayan var mı?
Afifeelif 1kucukbaby ben e 3. Bir test daha yapın yaotiginiz 2 testten biri bozuk olabilir.. hakkınızda hayırlısı olsun
annesinin_beybisi 1kucukbaby test yanlis olabilir benim de testte pozitif çıkmıştı burda paylaştım herkes hamilesin dedi ertesi gün yine yaptım negatif. sonra da zaten regl oldum
Busakts 1kucukbaby benim de böyle oldu hatta dedim hatalıymış pozitif olan . Erken gebelik aldım onda pozitif çıktı sonra
1kucukbaby annesinin_beybisi doğru diyorsun benim 2 gün kaldı reglme ama mide bulantım baş dönmem var o yüzden şüphe etmiştim sağlık olsun 🙏🏼🌸
[silindi] Kimyasal gebelik de olabilir ama bence yeni bir test alıp tekrar yapın inşallah hamilesinizdir
Umay255 1kucukbaby ayrıca ikinci testin de negatif değil ki on da var canim çizgi ben net görüyorum gebesin sen 🥰🥰
Umay255 1kucukbaby kuzum maşallah gebesin sen 🥰🥰❤️ Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😁😁
Zuzununannesi01 1kucukbaby canım ikisinde de var ikinci çizgi alttakide baya silik bi 2 gün sonra tekrar yap
BurcinC 1kucukbaby hamilesin ama daha çok yeni olduğu İçin alttakinde silik çıkmış. Hamile olmasaydın ikinci çizgi hiç görünmezdi :) hayırlı olsun 💐
Umay255 1kucukbaby kız Allah seni ne etmesin hemen çıkmış çizgi bugün yaptığın da ayrıca idrar bile hala üstün de 😁😁 az bekle bı kurusun
zeylifestyles Sabah ilk idrarla yapılan test daha geçerli zaten doğruluk payı daha yüksek. Ama sanki bundada çok silik bı çizgi var gibi
1kucukbaby zeylifestyles ilk bebeğimde zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım umarım vardır kendimi çok umutlandırmak istemiyorum umarım dediğiniz gibidir sabah yaptım ikisinde 🙏🏼🌸