BurcinC 1kucukbaby hamilesin ama daha çok yeni olduğu İçin alttakinde silik çıkmış. Hamile olmasaydın ikinci çizgi hiç görünmezdi :) hayırlı olsun 💐
1kucukbaby BurcinC kızlar Allah razı olsun hepinizde cevap vermeniz olsun desteklememiz olsun rabbim umarım hayırla nasip eder 🙏🏼🌸
Umay255 1kucukbaby Amin kuzum aynıyız benim de öyle oldu gebeliğim sonra birdaha olmadı 4 yıl sonra gelen mucize bebek ❤️
Nur22Elif 1kucukbaby bizim de aslında 4 defa filan korunmasız oldu. Onlardan biri tuttu heralde. 🙈 düşük yapalı 3 ay olacak olmaz diye deneme yaptık. Kısmet 😅😂
1kucukbaby Nur22Elif biz covidliydik değerlendirme günlerini geçtik sonra regl oldum doktorum regl bitişinden sonra ilk 5 gün mutlaka değerlendir dedi öyle yaptık hayırlısı iş güç de yapıyorum korkuyorum işe gidiyorum koşturuyorum sürekli 😊
Nur22Elif Umay255 ay hadi inşallah sonuç çıkınca yaz bana da 🥰 heyecandan yerimde duramıyorum vallahi ya. (İlk çocuğum da değil halbuki)
Umay255 Nur22Elif benim ilk kız benim de uykum var heyecandan uyayamiyorum sen gebelik ogrencen demi 🥰🥰 inşallah vardır ben gebeyim de kan artışına bakılacak
1kucukbaby Nur22Elif bizim ilk olucak 3 senelik evliyiz sende yaz burada kalsın bayram da bayram ederiz inşallah 😁
Nur22Elif Umay255 aynen 4 test yaptım hepsi silik ama pozitif çıkınca kan verdim. Bakalım ne olacak. 😂
momofthreechild 1kucukbaby bende ikinci testte çizgiyi gördüm inşallah vardır allahım güzel sonuclar almayı nasip etsin🙏🏻