Asil28 Cansumertt bizde oğluşumla 37+1 iz ☺️🧿 ancak bizim kilomuz 36+5 te 3100 idi doktorum normal olduğunu söyledi. Sizin bayağı beslenmiş ☺️
Naz88 İkiz oldukları içinmi acaba benimkiler küçük. 23+3 da birisi 512 gr birisi 517 gr di . Şimdi 25 ci haftadayiz. Acaba ne zaman hızlı kilo almaya başlarlar
Mercan28 Naz88 27. Haftadan sonra haftada 200-250 gram almaya başlıyolarmış daha küçük seninkiler normal merak etme
zeynonunannesiiii Sulle_1204 Her doktora gittiğinizde bebeğin kilosunu söylüyor mu yoksa siz mi soruyorsunuz
Ccaannsseell Meryem_Canli hergün 2 tane muz 2 tane yumurta, süt, kaşar peyniri, kuru meyve, kuruyemiş (ceviz,badem,fındık,fıstık), pekmez tüketmeni tavsiye ederim canım. Bebişe çok güzel kilo aldırıyor bunlar.
Mercan28 Nur-01-35 valla normal şeyler her şey yiyorum düzenli olarak yediklerim sabahları kaşar yumurta zeytin her gün bir avuç ceviz yiyorum akşamlarıda bir avuç kabak çekirdeği yiyorum bunların çocuğa kilo aldırdığını duymuştum uyguluyorum bende işe yarıyor gerçekten
Nisrem Aysekalkan ilk kizim 2350 dogmustu.Zayif dogan cok daha cabuk kilo alir buyur demislerdi keza oyle oldu hic endise etmeyin saglicakla gelsin ins 🤲🤲
mutluaile11 09gul benimde 36+0da 2700 dü canım. Çok kilolu olması iyi degilki. Seker hastasi zaten cogu 🙄
09gul mutluaile11 Allah korusun ya. Hani bebek doğduktan sonra 300-400 gram daha kilo veriyormuş ya ödem atıyor diyorlar. O yüzden karnımdayken kilo alabildiği kadar alsın da zaten doğar doğmaz o ilk hafta verecek. Onu düşünüyorum bir yandan. Bilmiyorum ben mi çok evham yapıyorum. Klasik kilolu tombul çocuk sağlıklıdır düşüncesi bilinçaltıma yerleşmiş sanırım.