Cansumertt 35+0 konturolun de 3.200 gram geldi Şimdi 37+1 iz bakalım 3gun Sonra konturolumz var kaç kilo olduk💖🤗
Asil28 Cansumertt bizde oğluşumla 37+1 iz ☺️🧿 ancak bizim kilomuz 36+5 te 3100 idi doktorum normal olduğunu söyledi. Sizin bayağı beslenmiş ☺️
Ormanmeyveli Ayseaysa 20 gramdır o. 13 haftalik bebek 200 gram imkansiz olmasi 17. Haftalarda 200-250 gram arasi oluyor.
Nzl9393 Sibeldemir evet bu gün gittim cuma günü acil doğuma alınacağım kolestazım yüksek olduğu için 37 alacağım diyordu zaten canım bekletemem bebek kakasını yapabiliyor dedi 37 sonrası çok riskliymiş.
aslhankrhan94 mavi0803 Sağlıklı olup zamanında doğsunlar da 🤲 Biraz da ne kadar uğraşırsak uğraşalım genetik 🤔 Bana biraz toplu doğmuş yapı olarak ona benzerse belki 🤭
Aselsevde 1eda8 Hayır canım normal doğumdu benim suyum azalmisti hastanede yatiyodum bide acilmam vardi birden sancı geldi acilmam çoğalınca da doğum başlatıldı
Sibelu canbabacan Bencede kilosu gayet normal ablamın bebeği 38. Haftada 2800 doğdu düşünün gayet normal bence 💕 canbabacan
PrensesAnnesi- Aysuu06 bende hareketlerini çok aşağıda hissediyorum artık baskı yapıyor ağır olduğu için sende öyle mi hissediyorsun nasıl durumun şuan doktorun ne dedi canım bende endişeliyim şu bayramı göreydik öyle gelseydiler iyiydi mutlaka yaz lütfen merak ediyorum 🌹
Aysuu06 PrensesAnnesi- alttan muayene etmedi canım nst sancı çıkmadı bu sefer bayramdan sonra gelir dedi bende anlamadım valla önden gidiyordu yA eşitliyor dedi haftasını ❤️
Eslemdemr0309 Gizemekccnr herseyi yiyorum valla ağazım hiç boş durmuyor ama özellikle havuç suyu ve armut çok etkili oldu kilo alımında benim bebeğin suyu azdı havuç suyu ve armut iyi geliyor dediler dedikleri gibi de oldu hem suyum çoğaldı hemde hızlı kilo aldık 🥰
Seymacoban Benimde 3 gün gün önce kontrolüm vardı o zaman 31+5dik kilosu 2 kilo 40 gramdi boyuda 43 cm di 😍
Gece_mavim0 Kızlar bizde 30+2 haftalığız ama bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş 29+2 gözüküyor dedi doktorumuz bugün kilosuda 1.400 gram boy 40 santim zayıf bir bebek olacak minyon tipli dedi doktorumuz tecrübeli anneler sizce de öyle mi?
Aysekalkan Nisrem doğumu iki kilo olsa çocuk sevindirecem ben🤗heycanla kaç kilo doğacak diye bekliyoruz
Nisrem Aysekalkan ilk kizim 2350 dogmustu.Zayif dogan cok daha cabuk kilo alir buyur demislerdi keza oyle oldu hic endise etmeyin saglicakla gelsin ins 🤲🤲