Sulle_1204 Jade-srm inan bende bilmiyorum işte merakımdan böyle bir post paylaştım gelişmeleri burdan takip edicem bakalim nasıl ilerliyor kilo durumu bebeklerde
dnz_dnz Sulle_1204 evet ben de görüyorum bazen inanamıyorum maşallah tabi 😄❤️ teşekkür ederim cevap için🌼
Esrtl SekerFeslegeni dün benim de 36. Haftada 2.550 gr ölçüldü ve dr iyi değil dedi minyon olacak dedi perşembe günü tekrar çağardı doğumu planlayacağız. Ama karın çevresi 10 gün geride dedi heralde o yüzden iyi değil dedi. Sizin dr yorumu nasıldı
munevveralakaya46 Meryem_Canli muz kaşar peyniri çerez öneriliyor benimde şiddetli bel ağrılarım var karında ağrı yok sizin sancılarınız nasıl oluyor
Limonsuu Meryem_Canli 37 haftam da 2850 dedi doktorum haftasıyla gayet uyumlu iyi dedi . ciğerlerin de sıkıntı yoksa neden küveste kalsın ki
haticerabia45 DemirinAnnesiiii benim 21 haftalıkken 371 gr dı inşallah bu ayki kontrolümüzde kilo almıştır 🥺
155598 Meryem_Canli muzlu sut içerisine bal veya petmez ekleyin blender ile hepsini iyice karıştırım avakado muz ve bal da deneyebilirsin en azından haftada 1 tane falan
haticerabia45 DemirinAnnesiiii yiyorum canım bu hafta kontrolüm var inşallah güzel sonuçlarla gelirim size avokado muz meyve yiyorum ağırlıklı 🥰
mltmsytgncr Heymomy Tam olarak birşey demedi ama bir önce ki kontrolümde haftaya göre biraz fazla çıkmıştı kilomuz haftasına göre iri bir bebek olabilir dedi şimdi ki kontrolümüz de ise haftasına göre uyumlu kilosu gayet iyi dedi bakalım 🤔