aslhankrhan94 mavi0803 Yaaa bana böyle bir yorumda bulunmadı ama 😳 Araştırdım haftasına göre uyumlu hatta çok şükür 🤲
mavi0803 aslhankrhan94 bende nettten baktım normal diyor ama doktorum bana zatıf dedi zaten bende minyon biriyim o yüzden çocukta minyon olur dedi durdu
Denizyildizi1 Elifpolat16 Ne yediniz ne tükettiniz acaba benimki 34 haftalik 1.5 kilo ne yapsam kilo almiyor gelişimi de 4 hafta geride erken doğum riskim var 2 kiloyu geçse keşke
Elifpolat16 Denizyildizi1 yumurta genelde et ve sebze ağırlıklı beslendim ve meyve de tükettim bol bol inşallah kısa zamanda toparlanırsınız sağlıklı doğumlar dilerim
mom1111 Denizyildizi1 canım bol kaşar muz ceviz süt peynir maden suyu ye Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin toparlar Allahım izniyle
Senem_esra 26+1 bugün gittim 776 gram çok mu normal doktor sağlığı güzel kilosuda dedi ama az gibi geldi bana 😐
Jade-srm Sulle_1204 valla haftasına göre kilo durumundan pek anlamıyorum ama az önce hastaneden geldim kontrolüm vardı şuan 31+6 günlük olduk buradaki yazılanlara göre bebişimin kilosu az geldi bana doktor 1640 gr dedi bilemedim yani endişelenmem gerekir mi bilginiz var mı doktor normal dedi ama 32 haftaya giricem nerdeyse burda hep 2000 yazılmış😳
Sulle_1204 Jade-srm inan bende bilmiyorum işte merakımdan böyle bir post paylaştım gelişmeleri burdan takip edicem bakalim nasıl ilerliyor kilo durumu bebeklerde
aslhankrhan94 mavi0803 Sağlıklı olup zamanında doğsunlar da 🤲 Biraz da ne kadar uğraşırsak uğraşalım genetik 🤔 Bana biraz toplu doğmuş yapı olarak ona benzerse belki 🤭
Tontikannesii Demet1989 boydan kilodan önce en önemlisi sağlıklı olması her zaman için bence. Fazla kilo da iyi değil😬
Ayse_35 Sulle_1204 38+2 doğum yaptım. Ultrason da 3600kg görünüyordu doğdu 3110kg😄 20 günlük oldu bebeğim, şimdi 3900kg oldu
Ormanmeyveli Kızlar şeyi merak ediyorum kilosu düşük olan bebişler hafta olarak da mi geride oluyorlar. Yani haftasi uyumlu ama kilosu düşük böyle bir sey olabilir mi. Yoksa direkt kilosunun düşük olmasi haftasının geride olmasindan mi kaynakli
dnz_dnz Ormanmeyveli ikisi farklı şeyler diye biliyorum. Gelişimi haftasından geri olsa o şekilde söyler doktor. Bel çevresine falan bakıyorlar özellikle haftasıyla uyumlu mu diye
dnz_dnz Bugün yani 33+1 de 2300 çıktı kızım. Doktor biraz fazla, tombiş falan dedi ama bu başlıkta daha fazla olanı da gördüm kafam karıştı. 31+1 de 1900 kiloydu