Sevil5513 Irem_cakir ara ara oluyor ama korkulacak birsey degilmis tabi ilk haftalarda çok şiddetliydi
annekuzusu06 a1b29497  Merhaba pembe olan erken gebelik testimi adet günüme 5 gün kala yaptım diğer kaset testi adet günümün 1.günü yaptım şuan olmam gereken adet günümün 2.günündeyim 6-7 gündür göğüslerime dokunamayacak kadar çok hassas sürekli WC deyim lütfen bakabilir misiniz bu deneyimi yaşamış olan sizlerin fikrine ihtiyaçım var 1,5yıl önce 9 haftalıkken kalbi duran ve zorunlu kürtaj olduğum bir meleğim var bir tane daha yollamış mıdır rabbim bayram hediyesi gibi 😢🙏
Gzmnrayd birmumine istah artmasi .sabah bulantilar hafif.gogsde hassasiyet ve gobekten asagi dogru kahverengi bi cizgi cikmisti . Ve esim gece karnima carpmis ortada bisey yokken bebegime vurma demisim cok ciddiye almamstm 2 gun sonra test yaptm hamileymism
annekuzusu06 birmumine inşallah güzel bir sonuç alırım sizce hemen gidip kanda baktırmalı mıyım yoksa biraz da adetimin 7.günü mü beklemeliyim
seymataner7 birmumine benim yumurtlama günümden 2 gün sonra şaka değil göğüslerim şişip ağırmaya başladı direk anladım dedim döllenme olmuş belli 😂
Meridaily seymataner7 ay aynısı bende de oldu. Yumurtlamadan 2 gün sonra ilk meme ucu acımaya başladı sonra aşırı aancı ve hassasiyet. 10 gün oldu hala devam agrısı. Adetıme de var daha 😁 ay olabilir mi ki yaa
Edanurkeskin seymataner7 ben sabah ovülsuon testi yaptım yumurtlama da pik gördüm akşamı göğüslerime elledikçe ağrıyordu . Yumurtlama testi yapmadan 2 gün önce ilişki oldu acaba erken mi döllenme oldu yumurtlama üzerinden 14 gün geçti çok değil ama hala göğüs hassasiyetim var adete 3 gün kaldı test yapmıyorum ama
ftmnr_ birmumine adetim bitti ama şişliğim hiç geçmedi. Hafif kasık ağrısı bacak ağrısı göğüslerde hassasiyet. Sanki adet olacakmışım gibi. Adet biter bitmez hamile kalmışım zaten fark etmiştim ama adetimin başlayacağı gün test yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı ☺️
Ipek99 birmumine göğüs hassasiyeti adet öncesi 3, 4 gün çok olurdu bende hamile olduğum ay yine aynı şekilde oldu. Adet gecikmesiyle anladım. Hamileliğimin sonuna kadar başka bir belirtim olmadı.
DenizinAnnesiiiii birmumine pmsden farklı olarak adete 1 hafta kala göğüslerim çok farklı bir şekilde şişkinleşmişti. Öncesinde de uyku hali ve aç kalınca mide bulantısı yaşamıştım
K_k1905 birmumine bende hassasiyet olmadı aşırı derece de sıcak basıyordu beni Ekim ayıydı ama ben sıcaktan duramıyordum bide çok duygusal olmuştum sonra öğrendik zaten 🥰
Ddmyu Annesininportakali53 inşallah canım benim inşallah öğrenir öğrenmez direkt yazacağım sana 🙏🌷 dikkat et kendine çokça 🙏🧿🌷
Simayimmmmm Meridaily Her insanın bünyesi farklidir belkide hamilesin ondan agriyodur canım peki geçen aylarda hiç ağrı olmusmuydu sadce bu ay mi boyle agriyo🌸
Meridaily Simayimmmmm hep 1 hafta öncesinden başlardı canım çok çok nadir 10 gün öncesinden başladığı olmuştur ama yumurtlamadan 2 gün sonra daha hiç olmamıştı ve hiç böyle bir sancı yaşamamıştım😁 ay inşallah ya 🤲🏻
ozlemm58 Benim karnım şişmişti afedersiniz çok gazım vardı aşırı şekilde ordan şüphelendim birde her zaman adetten önce çıkan çene sivilcelerim çıkmamıştı şüphelenip adet olmam gereken gün test yaptım şimdi 33 haftalık olduk 😊
pastel11 birmumine bende hiç bir belirti olmadı beklemiyordukta adetimi kontrol ederken bi baktım 3 gün geçmiş testte pozitif çıktı o şekilde öğrendim gitti 😂