Adetten önce gebeliğinizi nasıl anladınız özellikle göğüslerle ilgili kısımdan bahseder misiniz 😌
İlk Gebelik Belirtiniz
Benım gogsmde hc hassasiyt olmdı herkes gogus hassasıytı ilk belırtı yzms bndede olmaynca kesın hamıle deglm dedm fakat hamıleymsm ve hala hassasyt yok herkesn farklı
birmumine kasık ağrısı da çok olmuştu ben de :))
- Düzenlendi
Adet öncesi belirtim hiç olmadı tam adet olacağım gün aniden goguslerim şişti dokunamaz hale geldim kıyafetim değse canim aciyodu bir de kasık agrisi oldu adet olacakmış gibi baska da belirtim olmadı şimdi göğüslerim hiç acimiyo 16. Haftadayim
Göğüslerin kenarlarının rengi koyulaşır vs diyorlardı onu fark ettiniz mi peki
Göğüslerim adet günüm geçtikten sonra ağrımaya başladı ve adetten önce kasık ağrısı ve vajinada batma hissi oldu canım
Simayimmmmm benim de yumurtlamadan 2 gün sonra başladı hassasiyet sancı derecesinde hatta. Yaklaşık 10 gündür de devam ediyor adetime de var daha. Bu kadar erken başlaması normal mi acaba ya? İnsan bi umutlanıyor
birmumine adetime 6 gün kala kopkoyu çift çizgiyle öğrendim beta verdim 1979 çıktı ve test yapmadım sebebimde buradaki arkadaşların kesin hamilesin ısrarıyla aşırı kasık ağrım vardı daha adetime 6 gün vardı sıcak su torbasiyla geziyordum yani hamileliği düşünemedim bile dedim heralde adet olcam ama hamileymişim göğüs ağrısı ilk gebeligimde olmustu resmen dokunuyorum açıyordu cayır cayır ama bunda daha yeni olmaya başladı bel ve göğüs hassasiyeti 7 +2 haftalıgım
Karın altı kramplar olmuştu göğüs hassasiyetim vardı ama çok değil yorgunluk çok oluyordu
Annesininportakali53 erken gebelikmiydi yoksa kaset testmıydı canım
Sadece kasık ağrısı :)
- Düzenlendi
Cerennnn5858 iki gebeligimi de erken öğrendim kaset testlerle ilk gebeligim adete 8 gün kala kaset testle 166 çıktı şimdi de adetime 6 gün kala kaset testle 1979 çıktı deger hicbirsekilde erken gebelik testine para vermedim kuzum çünkü onlarda çok yanılma oluyor ama kese testte olmuyor
- Düzenlendi
Benim belirtim sadece aşırı yorgundum yemek yedikten sonra uyku basıyordu normlade olmazdı sofrayı bırakıp aniden uyumaya geçiyordum
Bide idrarda çok yoğun bi koku vardı sabah idrarı koyu olmuştu . Akşam iki tane test yaptım ikiside koyu çift çizgi çıktı ertesi gün hastaneye gitim 6 haftalık hamileymişim ❤️😄şuan 30 haftalık hamileyim
Annesininportakali53 benimde adete 7 gun var ama korkumdan yapamıyorum test:(