Adet öncesi belirtim hiç olmadı tam adet olacağım gün aniden goguslerim şişti dokunamaz hale geldim kıyafetim değse canim aciyodu bir de kasık agrisi oldu adet olacakmış gibi baska da belirtim olmadı şimdi göğüslerim hiç acimiyo 16. Haftadayim

birmumine hiç bir belirttim yoktu ne vajinal akıntı ne kasıkta ağrı ne ğöğüs hashasiyeti hiçbişey olmadı adete bir hafta vardı kaset test yaptım pozitif çıktı Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏

birmumine ilişkiden sonra çatlama günü aşırı kabızsım çok sancum vardı doktor a gittim hocam rahmim patlayacak galiba sabah çatlama oldu dedim onuda ovulasyon testiyle öğrendim muhtemelen hamile kalmışsın demişti çıktı da ben hiç inanmamıştım

HappyMom, başlığı İlk Gebelik Belirtiniz olarak değiştirdi.

Simayimmmmm benim de yumurtlamadan 2 gün sonra başladı hassasiyet sancı derecesinde hatta. Yaklaşık 10 gündür de devam ediyor adetime de var daha. Bu kadar erken başlaması normal mi acaba ya? İnsan bi umutlanıyor

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

birmumine adetime 6 gün kala kopkoyu çift çizgiyle öğrendim beta verdim 1979 çıktı ve test yapmadım sebebimde buradaki arkadaşların kesin hamilesin ısrarıyla aşırı kasık ağrım vardı daha adetime 6 gün vardı sıcak su torbasiyla geziyordum yani hamileliği düşünemedim bile dedim heralde adet olcam ama hamileymişim göğüs ağrısı ilk gebeligimde olmustu resmen dokunuyorum açıyordu cayır cayır ama bunda daha yeni olmaya başladı bel ve göğüs hassasiyeti 7 +2 haftalıgım

Karın altı kramplar olmuştu göğüs hassasiyetim vardı ama çok değil yorgunluk çok oluyordu

birmumine gögüsüm agriyodu ve kenarlari koyulaşmişdi ama benim adetden öncede öyle oluyodu içime dogmuştu ama hamile oldugumu biliyordum)

Cerennnn5858 iki gebeligimi de erken öğrendim kaset testlerle ilk gebeligim adete 8 gün kala kaset testle 166 çıktı şimdi de adetime 6 gün kala kaset testle 1979 çıktı deger hicbirsekilde erken gebelik testine para vermedim kuzum çünkü onlarda çok yanılma oluyor ama kese testte olmuyor

Benim belirtim sadece aşırı yorgundum yemek yedikten sonra uyku basıyordu normlade olmazdı sofrayı bırakıp aniden uyumaya geçiyordum
              Bide idrarda çok yoğun bi koku vardı sabah idrarı koyu olmuştu . Akşam iki tane test yaptım ikiside koyu çift çizgi çıktı ertesi gün hastaneye gitim 6 haftalık hamileymişim ❤️😄şuan 30 haftalık hamileyim