a1b29497 Adetime 1 hafta kala yüzümde sivilcenme olurdu. Ama sivilcelenmem başlamamıştı. Bende erken gebelik testi yaptım 5 gün kala. Koyu bir çift çizgiyle karşılaştım elhamdülillah.😊 Şuan 4+6 haftalığım.
annekuzusu06 a1b29497  Merhaba pembe olan erken gebelik testimi adet günüme 5 gün kala yaptım diğer kaset testi adet günümün 1.günü yaptım şuan olmam gereken adet günümün 2.günündeyim 6-7 gündür göğüslerime dokunamayacak kadar çok hassas sürekli WC deyim lütfen bakabilir misiniz bu deneyimi yaşamış olan sizlerin fikrine ihtiyaçım var 1,5yıl önce 9 haftalıkken kalbi duran ve zorunlu kürtaj olduğum bir meleğim var bir tane daha yollamış mıdır rabbim bayram hediyesi gibi 😢🙏
77Bebek35 Damlada1 aynen bnm suan oyle acaba dıyorm hamılemıyım tutuldumu o derece egılıp kalkamıyorum net hıssettırıyo agrı kendını belimden sırtımın ortasına kadar omuz kısımlarımda bsy yk
Seymona1 Benim idrarımda ki fark fosforlu sarı gibiydi ne kadar Su içersem içeyim bu ilginçti , kasıklarımda soldan sancılar vardı ara ara gelen , göğüslerde hassasiyet yoktu hala da yok 2 aylık gebeyim .
busey_42 birmumine 9 gün adet gecikmesi ve kasık ağrısı çok uyuyordum birde aşırı tuvalete gidiyordum
Venus01 busey_42 benim de 5 gün olacak gecikme yaşıyorum dün ve bugün akşam yaptım test negatif ama ğöğsüme dokunamıyorum bile stres oldum bayağı bir umut var mı sizce, siz 9 gün sonra idrar testin de mi öğrendimiz kan mı verdiniz yoksa direkt
Cscn birmumine hiç belirtim olmadı sadece adetimden 1 hafta önce hep yorgun ve uykuluydum. Tam anlamıyla değişik bir bıkkınlık vardı üzerimde ve hiç bir şey yapmıyordum yapamıyordum
Ddmyu Annesininportakali53 ya cok sevindim .. Hiç endişelenme bolca dua et bebeğinle iletişim kur birbirinize iyi geleceksiniz Allah görüyor ya hiç bişey olmaz 🌷☺️ Ben bu ay ovulasyon testi yaptım pik gördüm değerlendirdik bilmiyorum fazlaca da aldım hala devam ediyorum belki ikinci kez pik görürüm ya da bu ay haöile kalırsam hepsini kullanmış olayım diyerekten totem gibi bişi yaptım 😀 çok daha iyi hissediyorum daha az stresliyim inşallah bat 30 bayram hediyesi olsun bize istiyorum kocama inşallah sürpriz yapacağım gönlümden geçen o .. ailemden uzakta yaşıyorum eğer pozitifi görürsem gerçekten büyük bir bayram olacak ailemin yanındaymışım gibi . Dua et bana 🙏
Annesininportakali53 Ddmyu dua ediyorum kuzum hersey Allahtan inşallah sağlıkla kucağıma da alabilirim inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler duyarım… ovulasyon testi garanti dediğin gibi iki kez de yumurtlama olabilir benimde ailem bana 18 saatlik mesafede eşimin aileside öyle bize evlilik yılı hediyesi oldu seni çok iyi anlıyorum o yüzden dualarım hep seninle inşallah sizede bayram hediyesi olurrrr yoldaş olur pozitifi gorecegine gönülden inanıyorum az kalmış bile stres yapmadığın sürece hersey oluyor güzel haberlerini bekliyorum kuzum🌸🧡🤲🤲
Irem_cakir denizasigi canım benimde kasik ağrım var adet ağrısı gibi belimede vuruyo korkuyorum bisey olur diye
Ddmyu Annesininportakali53 inşallah canım benim inşallah öğrenir öğrenmez direkt yazacağım sana 🙏🌷 dikkat et kendine çokça 🙏🧿🌷