Semrakbulut Cerennnn5858 10 gün önce öğrenmiştim önce kendim evde yaptım sonra kan tahlilinde de çıkmıştı
Nznuuz birmumine uykuuu😴 adet öncesi belirtilerinin hepsi var diye hiç ihtimal vermemiştim. Ama hayatımda hic o kadar oturduğum yerde uyuya kaldığımı hatırlamıyorum 🤭😂
Semrakbulut 77Bebek35 gün içerisinde evde test yaptım akşamına kan tahliline gittim ikisinde de pozitifti
Naz88 Hiç belirti bilemedim. Çok ağrılarım vardı ve lekenlenme Of bir türlü adet olamadim bitmedi gitti dedim. Normalde miyomum olduğu için her adet öncesi öyle olurdu. Bu sefer uzun surdu. Sonra bir an aklıma geldi acabami dedim test yaptım çok silik çıktı. Ne mutlu olabildim nede üzgün 🙈 6 gün sonra doktora gittim direkt ugs yaptilar gözüktü 😍
Cerennnn5858 @Yncygt @birmumine Kızlar simdi erken gebelik testi yaptım negatif. Bu ayda olmadı. Rabbim hayırlısını versin
Yncygt Cerennnn5858 üzüldüm canım ama Allah’tan umut kesilmez moralini bozma ve adet olmassan yine test yap, bir sonraki yumurtlama insallah tutar 🙏
Habibe82 birmumine turk kahvesini ve cay cok seviyordum biranda tiksindim kokusu degsk geldi 2- gorumcem ruyami gordum 3- rahmetli dedem ruyama geldi kalk git hastaneye ben gelip sana demesem gitmiyecekmisini dedi 4- eşim kesin hamilesin bak benden söylemesi dedi Bunlar art arta olunca gidip test yaptm cikti inanmadim 4 tane daha aldim hepsi ayni çıktı kan verdim çıktı rabbm saglikla.kucagima almayi nasip etsn maşallah 🥰
Esmer96 Ben hiç anlamadım mesela..yüzüme bakınca her kes anlamış bir şeyler olduğunu sadece ben anlamamışım.hiss etmişdim ola bilir diye sadece..Adetimi hep yazıyorum.tarihi hesap yapmışdım diye olmayınca anladım🥰
[silindi] Bir kere gece yatarken bir kere de gündüz ayaktayken bıçak saplanması hissi yaşadım rahim civarında
Ccaannsseell birmumine benim aşırı derecede göğüs ağrım oldu. Üzerine yatmayı bırak yanlışlıkla kolum dokunsa açıyordu o derece yani. Onun dışında adet sancısı gibi sancı vardı. regli belirtileri ile aynı tüm belirtiler. Anlamak ayırt etmek çok zor. En garantisi adet gecikmesi
Because birmumine hiç adet olacakmış gibi hissetmiyordum.adet ağrısı yaşamadım yani 💕ama ondan önce şey olmuştu şiddetli kasıkta ağrı ve bayma olmuştu . Yerleşmeden dolayı olduğunu düşünüyorum.gebeliği öğrendikten sonra göğüs hassasiyetim başladı 20 haftalığım .şuan iyi ama arda yine oluyor 🥰
annekuzusu06 Cerennnn5858 adetime 5 gün kala silik çizgi çıktı sonra yaptıklarım belirginleşti 17 nisanda olmam gerekiyordu çok düzenli olurum aslında ama emin olmak için yarın gidicem hayırlısı olur inşallah
sukrannn94 Göğüs hassasiyeti , regl gecikmesi , aşırı koku hassasiyeti , mide bulantısı , kusma , aşırı yorgunluk , sürekli uyuma isteği 🤰🏻🎉