Umut60 merveOB rüyamda gebeyim hastaneden aradı 21 gün progestron bakmıştım doktor ilişki sonrası ağrı olunca yumurta kalitesiz mi diye beta ve progestron baktı progestron yüksek ti 20 beta 0 Dı sonra hastane kanın karışmış diye aradı nöbetteydim Bi eve gidip idrar bakayım dedim pozitif i gördüm
Hazalerciyes birmumine göğüslerim adet olmadan öncesinde olduğu gibi aşırı büyüdü ve çok acıyordu sonra bir hafta sonra adet olmam gerekirken olmadım 3 gün geçtikten sonra da test yaptım
ErdoganGamze Göğüslerim dayanılmayacak derecede ağrımaya başladı. Ve çok fazla gaz olduğunu farkettim. Karnımın içi full gaz dı diyebilirim. Öyle şüphelendim. Şuan 16 haftalığız. Hâlâ göğüslerim aşırı ağrıyor ve karnım full gaz dolu 😄
ceren_1411 birmumine adet dönemine yakın göğüslerim zaten çok ağrırdı.hamile olduğumu öğrenmeden önce fazlasıyla ağrım arttı regl olacağımı sanıyordum.Aşırı derece de mide bulantım vardı ilk 3 ay idrara sık çıkma belirtisi bende hiç olmadı şu an 3.trimester dönemindeyim idrara sık çıkmam bu dönemde oldu😮💨
Cerennnn5858 Kızlar en erken adetten kac gun once ogrendınız gebe oldugunuzu. Erken testlemi öğrendiniz
Semrakbulut Cerennnn5858 10 gün önce öğrenmiştim önce kendim evde yaptım sonra kan tahlilinde de çıkmıştı
annekuzusu06 Cerennnn5858 adetime 5 gün kala silik çizgi çıktı sonra yaptıklarım belirginleşti 17 nisanda olmam gerekiyordu çok düzenli olurum aslında ama emin olmak için yarın gidicem hayırlısı olur inşallah
Bsrbsrrr birmumine yerleşme kanaması ama ben yine adet olacam sanmıştım sonraki 2 gün hiç kan gelmedi düzensizlik vs olduğu için hiç konduramadım yani şudur diyemem😂😂
ayseeray1 77Bebek35 Bende de aynı biçimde daha cok kuyruk sokumunda agri var yanma gibi,dün beta 2.00 çıktı, adetime 1 hafta var beta artar mi
Safiye_ birmumine adetime daha 10 gün kadar olmasına rağmen kasık ağrılarım vardı sanki adet olacakmışım gibi şüphelendim sonra zaten diger belirtileri de yaşadım çok uykum geliyordu sabahları baygın gibiydim yataktan kalkamıyorum bi de gögüslerimde biraz hassasiyet oluştu
Semrakbulut Meridaily Canım ben adetime 10 gün kala hamile olduğumu öğrendim, göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda sancı vardı