İlk Gebelik Belirtiniz
77Bebek35
Bende de aynı biçimde daha cok kuyruk sokumunda agri var yanma gibi,dün beta 2.00 çıktı, adetime 1 hafta var beta artar mi
Meridaily Canım ben adetime 10 gün kala hamile olduğumu öğrendim, göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda sancı vardı
Meridaily
İnşallah canım 🤲
DuruMiray
Korkmana gerek yok canım doğuma hazırlanıyor minik aşağı baskı yapiyo 🌸
Cerennnn5858 10 gün önce öğrenmiştim önce kendim evde yaptım sonra kan tahlilinde de çıkmıştı
Cerennnn5858 adetime 3 gün vardı ilk testi evde yaptım silik çıktı kanda 288 çıktı
ayseeray1 hıc bılmıyorum cnm kan vermedım adetımı beklıyorum beta olayından cok anlamam
Semrakbulut adetıne on gun kala neyle ogrendın
birmumine yerleşme kanaması oldu Tam iliskiden 13 gün sonra test aldim çift çizgi
Hiç belirti bilemedim. Çok ağrılarım vardı ve lekenlenme Of bir türlü adet olamadim bitmedi gitti dedim. Normalde miyomum olduğu için her adet öncesi öyle olurdu. Bu sefer uzun surdu. Sonra bir an aklıma geldi acabami dedim test yaptım çok silik çıktı. Ne mutlu olabildim nede üzgün 🙈 6 gün sonra doktora gittim direkt ugs yaptilar gözüktü 😍
birmumine İnanılmaz göğsüm ağrıdı ve sızladı. Büyüdü rengi koyulasti
@Yncygt @birmumine
Kızlar simdi erken gebelik testi yaptım negatif. Bu ayda olmadı. Rabbim hayırlısını versin
birmumine turk kahvesini ve cay cok seviyordum biranda tiksindim kokusu degsk geldi 2- gorumcem ruyami gordum
3- rahmetli dedem ruyama geldi kalk git hastaneye ben gelip sana demesem gitmiyecekmisini dedi
4- eşim kesin hamilesin bak benden söylemesi dedi
Bunlar art arta olunca gidip test yaptm cikti inanmadim 4 tane daha aldim hepsi ayni çıktı kan verdim çıktı rabbm saglikla.kucagima almayi nasip etsn maşallah 🥰
Ben hiç anlamadım mesela..yüzüme bakınca her kes anlamış bir şeyler olduğunu sadece ben anlamamışım.hiss etmişdim ola bilir diye sadece..Adetimi hep yazıyorum.tarihi hesap yapmışdım diye olmayınca anladım🥰