begumge bsebse 37.haftaya girdik bugün. Doğum konusu hiç geçti mi acaba? Ben her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum. Doğumda kendi doktorumuz mu girecek yoksa kim varsa mı?
bsebse begumge dogumda da ins kudret hocayla olcaz konustuk zaten onun adindan onun icin sadece hastaneye sectim ve dogum paketi aldim ben. Sizin cok az kalmis saglicakla gelsin minik ❤
Ozlemyilmaz bsebse haftalık iğne vuruluyorum zaten hemşirelerden çektiğim var ya morartıyorlar ya canımı yakıyorlar. Hayırlısı olsun. Bende burda genelde kime gidiyorsa arkadaşlar onu değerlendireceğim artık
Pelus Ozlemyilmaz ben memorial Nesrin fener’den randevu aldım,hamilelik öncesi başka bir rahatsızlıktan gitmiştim,çok sevmiştim o zaman,bakalım gebelikte nasıl... muayenesi 300 tl imiş. Devlete gidiyordum,sırf onu sevdiğimden gidicem...
Esenglemir Pelus emin ol en iyisi nesrin fener . Dünya tatlısı bilgili ilgili bir doktor . İlk oğlumda ona gittim . Şimdi kızımdada gidiyorum doğumda orada olucak inş
begumge bsebse benim de doğum paketi şu ana kadar olan her şeyden de çok memnun kaldım. İnşallah çok teşekkür ederim sizin de sağlıkla huzurla gelsin bebeğiniz inşallah
flzflz bsebse canım bende koru'ya kudret hanıma gidiyorum benimde bugün randevum vardı çok memmunuz kendisinden :))
bsebse flzflz aa saat kactaydi acaba randevun :)) benim 2 arkadasim daha kudret hanimda yapti dogumu ve cok cok memnunlar kendisinden
begumge Birhanim muayene ücretini bilmiyorum en başta doğum paketi aldım çünkü. Muayeneler tüm testler taramalar doğum yatış ve ilk muayeneler hepsi dahil pakete 3800 ödedim. Yalnızca detaylı ultrason dahil değil.
Minselina Koruda dogum ucreti ne kadar anneler.bide yeni yasa hazirlaniyor normla dogumlar artik ucretsiz oluyormus ozellerde
flzflz doğum ücretini malesef bilmiyorum... benim çalıştığım kurumun hastane ile anlaşması var o yuzden sadece 15 tl muayene ücreti öďüyoruz.
Ayb Pelus bilemiyorum ben doğumdan önce sağlık sigortası yaptırmıştım ama çok memnunum hastane zaten ankaranın en köklü özel hastanesi doktor hemşire ebe hepsinden çok memnunum
bsebse flzflz masallah ❤ oldu oldu benim ayrintilida belli olsun ayrintiliya kadar gostermedi kendini :) sizinde bi sonraki randevu da gosterir ins ❤ 1ay sonra mi bi daha