bsebse flzflz masallah ❤ oldu oldu benim ayrintilida belli olsun ayrintiliya kadar gostermedi kendini :) sizinde bi sonraki randevu da gosterir ins ❤ 1ay sonra mi bi daha
flzflz bsebse yok canım benim hamileliğim biraz riskli o yuzden iki haftada bir gidiyorum yanı nerdeyse 13. haftam bitecem ama benim lekenmem devam ediyo
bsebse flzflz benim var oyle arkafasim cok sukur artik bitti lekelenmesi ❤ seninde oyle kesilcek insallah canim ❤
aslhnyz deletedmom255 Çok memnunum ben doğum paketi almıştım 5.500 tlye ama doktorum şu an hastaneden ayrılıp kendi kliniğine geçti ordaki ücret ne durumda bir bilgim yok
Seda0660 Merhaba herkese 6 haftalık hamileyim ve etimesgut ta oturuyorum devlet hastanesi araştırıyorum ankarayı çok bilmiyorum sürekli de doktor değiştirmek istemiyorum acaba önerebileceğiniz hastane doktor var mı hem doğum hem kontroller için
ZelihAlpereninannesi Bende 16.haftaya kadar Liv hospital Turgut var hocaya gittim.sonra Sincan Koru hastanesi Hüseyin pehlivan hocayı çok duydum.ve oradan doğum paketi aldım.cok memnunum. biraz yoğun ama abi edasıyla ilgileniyor ...
Mela Hilalanneoluyor bende ibrahim esinlere gidiyorum , bana serkaj uygulancak çok korkuyorum açıkçası doktora güvenmekten başka çarem yok tabi ama şimdilik iyi ve ilgili
Hilalanneoluyor Mela Serkan ne bilmiyorum ama doktor bilgili o yüzden bir problem yaşamazsınız inşallah