Semhira Ankara da doğum yapacak olan Anneler gittiğiniz hastane ve doktorunuz hakkında bilgi,yardım alabilir miyim 🙏🏻
Emell Semhira medikal park , pinar hanim canim.12 . Haftadayim. Cok guzel gidiyo sukurler olsun ki. Anlayisli ve ilgili bi dr
begumge Semhira Koru hastanesi Sincan şubesine gidiyorum doktorum Hüseyin pehlivan. Ama kudret hanım ve faika hanım da çok iyiler.
ikizlerimveannesi Semhira medical park Ahmet Süha Özer e gidiyorum çok memnunum 20+3 olduk doğumu da inş orda yapıcam
Hilalanneoluyor Bende orta doğu hastanesine gidiyorum ve Hasan kafalı doktorum. Çok memnunum doktorumdan. İlk bebeğimizde Hacettepe hastanesinde özel bir doktor tarafından dünyaya getirildi ismi İbrahim esinler. Özel muayenehanesi var. Çok bilgili ve iyi doktorlar ikisi de. Benim arkadaşım da ikna kadın Doğumda Mine sıdıka hanımda Doğum yaptı. Orayı da çok beğendim. Tüm kadro bayanlar.
mervekaya0658 Hilalanneoluyor ücret meblağsı ortalama ben kadar tutuyor bende düşünüyorumdaa karar veremedim daha nereye gideceğime
Mela Hilalanneoluyor bende ibrahim esinlere gidiyorum , bana serkaj uygulancak çok korkuyorum açıkçası doktora güvenmekten başka çarem yok tabi ama şimdilik iyi ve ilgili
Hilalanneoluyor Puis6 doktora göre değişiyor günel hanım var onunki 3000 ama diğer doktorlar 5000 ben Hasan beye 5000 tl vereceğim. Eğer paket isterseniz o da 7500 tl
Emell mervekaya0658 tek muayeneye gidersen 200 tl . Tahliller haric oluyo. Dogum 4500tl. Ama ben paket aldim. Hersey dahil 6750tl
Hilalanneoluyor mervekaya0658 biz muayene olmak için 120 tl veriyoruz. Tahliller çok tutuyor. Ve daha ayrıntılı ultrason ne kadar sormadım bile ama çok pahalı dediğiniz gibi. Doğum ücreti 5000 paket olsun dersen 7500 tl ve ek katılım payı alıyorlar üstüne
Ayb Pelus bilemiyorum ben doğumdan önce sağlık sigortası yaptırmıştım ama çok memnunum hastane zaten ankaranın en köklü özel hastanesi doktor hemşire ebe hepsinden çok memnunum
begumge bsebse kaçıncı haftadasınız? Ben de keşke kudret hanım ya da faika hanıma düzenli gelseydim diyorum şimdi. Hüseyin beyde randevu bulmak zor olmaya başladı.
bsebse begumge ben 23.haftaya girdim hatta bugun de kontrolum vardi. Evet huseyin bey cok cok iyi bur doktor ama dediginiz gibi cok kalabalik. Sizin kac haftalik ❤
Ozlemyilmaz Kızlar bende 32. Haftamdayım ve doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Bağlıca da oturduğumdan özel eryaman hastanesine gittim yakın olsun diye. Doktordn emin değilim canım çok sıkılıyor bu konuda önceden Hrsye gidiyordum. Bilgisi olan varsa bende yardım arıyorum. Tekrar hrs ye dönmek mi yoksa başka doktor araştırmak mı ne dersiniz? Doktora mı güvenmeli hastaneye mi? Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah🙏🏻
bsebse Ozlemyilmaz oskar beye iyi diyorlar orda baya baya. Ama genel olarak hastane cok cok iyi degil bi arkadasimda 1yil orda calisti doktorlar degil de geriye kalam herkes yeni mezun deneyimsiz kisiler
begumge bsebse 37.haftaya girdik bugün. Doğum konusu hiç geçti mi acaba? Ben her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum. Doğumda kendi doktorumuz mu girecek yoksa kim varsa mı?
flzflz bsebse canım bende koru'ya kudret hanıma gidiyorum benimde bugün randevum vardı çok memmunuz kendisinden :))
Ozlemyilmaz bsebse haftalık iğne vuruluyorum zaten hemşirelerden çektiğim var ya morartıyorlar ya canımı yakıyorlar. Hayırlısı olsun. Bende burda genelde kime gidiyorsa arkadaşlar onu değerlendireceğim artık