Deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var 😊 14+3 haftalık hamileyim şimdiye kadar hep sezaryen doğumu düşünüyordum ama bi kaç video izledim bide etraftan duyduğum kadarıyla çok zorlanılıyormuş e tabi bide o doğum anına şahit olmak istiyorum doğumhaneden Allah’ın izniyle bebeğimi kucağıma alıp çıkmak istiyorum bunun için ne yapabilirim 😁

Busrabens ilk gebeliğim normal doğumdan çok ama çok korkuyorum yaparsam epiduralli yapmak istiyorum ama sonrasında vajinamın eski haline gelmemesi vs gibi endişelerim var sezaryen istiyorum bende 🙄

Busrabens
      Yürüyüşle başlayıp hamile egzersizleri ile normal doğuma hazırlanabilirsiniz

Busrabens iki normal doğum yapmış biri olarak 😃 bol yürüyüş ev işi temizlik ben hep yerleri elimle sildim tabi bunu vileda sevmediğim için birde çamaşır yıkar pozisyonda eğilip kalkma sonlara doğru hurma ye bolca ben bunları yaptım ilk doğumum kesisiz normal oldu ikinci bebişim 17 günlük o da normal oldu çok şükür çabuk toparlandım sağlıklı güzel bir doğum diliyorum 😍

Bünyeden bünyeye değişiyo o bnde sezaryan oldum kendi isteğimle 10 güne de eski hayatıma döndüm hiçte zorlanmadım şükür şimdi 2. Bebeğim oda sezaryen olck

starmom bende ondan korkuyorum biraz aslında ama sezaryen de daha çok deforme olunuyor göbek ermiyormuş dikişler çok zorluyormuş falan kafamı çok karıştırıyorlar 😅

Busrabens eğerki riskiniz yoksa yürüyüşlere başlayabilirsiniz doğuma kadar da devam edersiniz sonra pilates egzersizlerle felan desteklersiniz

funnymummy çok şükür risk yok ama çok çabuk yoruluyorum ve inanılmaz derece ekşi ve tuzlu yiyorum engel olamıyorum kendime o yüzden ayaklarım hemen şişiyor

esmir maşallah 😍 ben günlük işlerimi yapıyorum çok yatmamaya dikkat ediyorum bakalım nasıl nasip olucak

miyopmom sarkma oluyor genişliyor diyorlar ama tabi kişiden kişiye değişir herhalde

Busrabens kizimi epidural normal dogumla aldim kucagima ama ozel bir sey yapmamistim yurt disinda son seye kadar normal dogumu zorluyolar yoksa bende sezaryen diye bagirdigimi hatirliyorum 😅 bol egzersiz gerekir bide kendinizi ona inandirmaniz gerekir diye bilirim aslinda dogum bebegin gelmek istedigi sekle bagli rabbim gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip eylesin insAllah 🤲🏻

Busrabens yok kuzum şükür şuan bi sıkıntı yok ilk bebeğimde de dikişlerde öle zorlanmadım tek yatmada sıkıntı çektim sağa sola yatamadım oda bi 10 15 gün sürdü ama normal oda kadar da olck tabi ❤

Busrabens tuz ödem yapar canım fazlası zarar tansiyon problemi felan da olmasın dikkatli tüket

Busrabens tabi dogru diyosunuz illa ki yuzde yuz eskisi gibi olmuyordur su an 2. Ye hamileyim hamilelikten dolayi affedersiniz vajinam cok farkli sanki sis gibi belkide ikinci oldugu icindir bilmiyorum 🥰

funnymummy elimde değil çok istiyorum tutuyorum bazen kendimi ama engel olamıyorum 🥺