• Gebelik
  • Erkekler mi erken dogar yoksa kizlar mi ? 🫣

Selaam Anneler,
Tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim 🙈
Ben 39+1 hamileyim Allahin izniyle Oglum olcak, yanliz benim bildigim erkek bebekleri erken dogar yada kizlar, tabi ki vaktiyle saglikli gelsinler gerisi önemli degil ama sizlerde nasil oldu kiziniz oglunuz hangi haftalarda geldi ❤️🧿💙

Benim oglum 41+3 suni sanciyla davet ettik de geldi ☺️ bilmiyorum baskalarinda nasil bizde böyle oldu.

erkekler geç doğar derler hatta 9 ayı doldurup 10 gün alırlarmışmışşş bilemiyorum kişiden kişiye değişir bu tabi ki😂 biziö oğlan 37+5 oldu hiç bi belirti yok🤷🏼‍♀️

Kaulse masallah demeki rahat icerde Annesi 😂 bakalim bu postu atiktan sonra ben ne zaman müjdemi sizlerle paylasicam 🙈🙈

Merve201119 oyy masallah yerimm Annem daha fazla hasretimizi cekmesin demislerdir💙🥰

ipekveatlas kizzz deme öyle🙊😂 demeki ben yanlis biliyormusum tüm Anneler ayni seyi söylüyor 😄😄 bizde de hala suan tik yok napalim sabirla beklicez 💙🥰

Krkrm-02 canım ben oğluma 39+5 haftalıkken doğum yaptım şuan kızım olacağını söylüyor drlar 34+2 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gelecek görecez

Krkrm-02 kızım 41+1’de suni sancıyla doğdu şimdi oğluma hamileyim 39+5’teyiz.😅 ne zaman gelmek isterseler o zaman geliyorlar hatta bazen zorlamayla (suni sancı) geliyorlar 😁

Krkrm-02 oğlum çok acele etti 😆 34 de sancım , 2cm açilmam vardı. 37 ye kadar yatış verdi doktorum. 37 den sonra başladi sancin var 2 3 güne gelirsin 😅 38 de gittim sancın var 2 3 güne gelirsin 😆 39 da gittim bugun yarın gelirsin 😅 39+3 de gittim çok hızlı kilo alıyor istersen gel suni sancıyla başlatalim dogumu dedi doktorum 😅 39+4 de suni sancıyla doğurdum 🥲 gelmekten vaz geçmişti zorla getirdik. Ikinci bebegimde erkekmiş bakalım bu nasıl olur 🤗

Krkrm-02 aynn ya bide ikisninde cumartesi gunu öğlen saatlerinde doğması tesadufın bu kadarı dedirtiyor 😁😄

Benim oğlum 39. Haftada doğmuştu mesela bende 34. Haftada doğmuşum bence kızlar erkenci oğlanlar ana karnını seviyor🥰