Krkrm-02 benim iki oğlumda biri 36 diğeri 37 de dogdu
Erkekler mi erken dogar yoksa kizlar mi ? 🫣
2cocuk dogurdum kızım 3,5yasında oglum 22 gunluk ikiside 39+3 te dogdu aynı hafta aynı gun 😄😄 biz bile hala şaşkınız
erkekler geç doğar derler hatta 9 ayı doldurup 10 gün alırlarmışmışşş bilemiyorum kişiden kişiye değişir bu tabi ki😂 biziö oğlan 37+5 oldu hiç bi belirti yok🤷🏼♀️
Merve201119 oyy masallah yerimm Annem daha fazla hasretimizi cekmesin demislerdir💙🥰
yerimseniben34 ay masallah anca bu kadar denk gelirdi herseyi ne güzel 🥰🥰 bizde de tik yok suan hala beklemedeyiz sabirla 😅
ipekveatlas kizzz deme öyle🙊😂 demeki ben yanlis biliyormusum tüm Anneler ayni seyi söylüyor 😄😄 bizde de hala suan tik yok napalim sabirla beklicez 💙🥰
Krkrm-02 canım ben oğluma 39+5 haftalıkken doğum yaptım şuan kızım olacağını söylüyor drlar 34+2 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gelecek görecez
yerimseniben34 ay bende oğlumu 39+5de doğurdum bakalım kızçem ne zaman gelecek
Krkrm-02 oğlum çok acele etti 😆 34 de sancım , 2cm açilmam vardı. 37 ye kadar yatış verdi doktorum. 37 den sonra başladi sancin var 2 3 güne gelirsin 😅 38 de gittim sancın var 2 3 güne gelirsin 😆 39 da gittim bugun yarın gelirsin 😅 39+3 de gittim çok hızlı kilo alıyor istersen gel suni sancıyla başlatalim dogumu dedi doktorum 😅 39+4 de suni sancıyla doğurdum 🥲 gelmekten vaz geçmişti zorla getirdik. Ikinci bebegimde erkekmiş bakalım bu nasıl olur 🤗
Krkrm-02 aynn ya bide ikisninde cumartesi gunu öğlen saatlerinde doğması tesadufın bu kadarı dedirtiyor 😁😄
Tazeanne0134 hayırlısıyla gelsin inşaAllah 😘
yerimseniben34 âmin canım inşallah bakalım benim ki ne doğacak 😂
Benim oğlum 39. Haftada doğmuştu mesela bende 34. Haftada doğmuşum bence kızlar erkenci oğlanlar ana karnını seviyor🥰
Tazeanne0134 belki bende 40 bulmadan dogururum heralde 😂 tüm anneler 39 arti da dogurmus masallah 😄😄 rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ❤️❤️