Dmrdmr_3834 Rose04 Siz kaçıncı hafta da belirlediniz acaba. Ben şu an tam 34 haftaligim ne zaman gitsem gün verir acaba baya önce gittiğim de tahmini doğum 10 Mayıs demişti
Rose04 Dmrdmr_3834 35+2 haftamda kontrole gittim bazı sebeplerden dolayı 4 gün erkenden doğum yapacağım . Doktorumla ortak bi gün belirledik
Maya26 Rose04 son 15 normal doğum düşünüyorum Allah izin verirse 🤗 37+6 kilosunu bilmiyorum pazartesi günü öğrenicem
musayakub Rose04 cnm ben 37 haftamdayim son 20 … :) anlamadim senin nasil son 20 oluyor uygulamami yanlis hesapliorki yada sen
Rose04 ipekveannesi Aynen sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil . Sağlıcakla kucağına alırsın inş 🥰
Rose04 Ecodero nasıl heyecan vardır şimdi rabbim kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
Ozlmm_1 Rose04 benim de 35+3 de 2600 idi kilosu 😅 uygulamaya göre 7 Mayıs doğumum ama daha erken gelir mi bilemem şimdilik 36+6 yız haftaya kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak ben de sezeryan istiyorum ama bakalım ☺️ Haftaya gittiğimde gün verir belki