Yesim96 ikili tarama testi %65 doğruluk payı verir önemlisi ayrıntılı ultrason tarama testlerinde çok yüksek riskli çıkıp bebeği sağlıklı doğan çok kişi var sadece ihtimal
Down sendromu
Yesim96 ikili test sadece risk bildirir. Size kesin sendromlu olacak diyemezler. Ama ayrıntılı ultrason da kesin tanı koymaz. Hiç belli etmeyen sendromlar mevcut. Sağlıklı gözükebilir. Doğunca belli olur sadece. Down sendromu veya başka sendromlar için nifty veya amniyosentez yaptırmak gerekir.
Yesim96 kaça kaç çıktı acaba sonuc.. ben serenitty nifty gen testi yaptırdım.. temız cıktı sonuc kaç haftalıksınızz acaba
drytcvkarsln ah bende fetal DNA yaptırdım o güzel haberinde darısı başıma inşallah 🙏 beklemek çok zor ve yıpratıcı
Yesim96 Amniyosenteze yönlendirmişler miydi sizi?
İkili tarama testinde bebeğin ense kalınlığı felan ölçülüyor ,kan alınıp ,down sendromu riski varmı diye ölçülüyor .Orta riskli olup ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadıysa ,inşallah birşey yoktur canım ayrıntılı ultrason ikili tarama ya göre daha iyi sonuç veriyor bence
Yesim96 walla bende anlamadım ikilide yüksek riskli çıktı detaylıya giricem güzel temiz çıksa bile böyle mi diyecekler barı bulgu var yada bulgu yok desinler içimizi rahatlatsınlar napıcaz böyle bilmiyorum detaylıda bebeğin yüzünü falan da görüyorlar herşeyi de güzel ve sağlıklıysa içiniz rahat etsin gerisin kader kısmet
drytcvkarsln valla sonuçları ben hiç göremiyorum doktor ekranda görüyo sadece şuan 21+3 ikili taramayıda 14. Haftamda yapılmıştı
Aslanannesi- Bende öyle biliyordum doktor o ayrı bu ayrı deyince şaşırdım
Deletedmom_7 Nipt testi önerdi ister yaptır ister yaptırma karar senin dediler
ipekveatlas İnşallah dediğin gibidir çok teşekkür ederim🙏
Yesim96 benimde oğlumda kist vardı beyninde banada down sendromu riskini arttırır dediler nipht yaptır dedi ücretsiz oldığu icin yaptırdım yoksa o kadar para veremezdim ki zaten bence gerek bile yokmus. detaylıda tertemiz çıktı bence seninde detaylı temizse korkma
Benim de yüksek çıktı ayrıntılı ultrasonda da kalbinde parlaklık var dok. Aminosentez yapalım diye ısrar etti dna da dedi ama istemedik ama endişeliyim inşallah sıkıntısız olur 21+4
ipekveatlas ücretsiz olsaydı bende yaptırırdım ama nereye sorduysam 4 binden aşağı fiyat söyleyen olmadı bende o yüzden yaptıramadım nipt testi rabbim sağ Salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Denizzeynepelif_22 İnşallah bsey çıkmaz sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Yesim96 istanbul ümraniye eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım
Yesim96 detaylıda burun kemiğine bakmadı mı ölçmedi mi kısa veya ideal demedi mi kalbine bağırsağına bakması lazım onları söylemedi mi
Nurdrmz_24 yarım saat 40 dk baktı hersey normal dedi ayrıntılıyı yapan doktor sonuç gösterdiğimde o ayrı bu ayrı dedi işte o yüzden kafam karıştı