Zeyzen Deletedmom7373700 Anneden alınan kan ile bebeğin DNA sına bakılıyor 70 e yakın DNA hastalığına bakılıyor. 3500 e yaptırdım ben
EEizm Novaa Merhaba sizinle daha önce fetal dna için konuşmuştuk. Sunucunuz nasıl geldi? Sonuç belgesini yükleyebilir misiniz
Novaa EEizm Merhaba sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de doktora ilettiler ondan öğrendik. Tabii yükleyeyim; https://imgyukle.com/i/Ry5a1P
Novaa EEizm Evet eşimin iş yeri yaptırmıştı. Bir sene sonra hak kazanılan annelik teminatının yer aldığı özel sağlık sigortası.
EEizm Novaa Tesekkur ederim 🙏 Gozunuz aydin. 🌸 Bizimki de cıkmış, panoromaya yaptirmistik sizin gibi. Doktorumuz sonuçlarım temiz olduğunu söyledi çok şükür 🙏
EEizm Novaa Siz alacağım dedikten sonra ben de araştırdım ama biz alamıyormuşuz. Bizimki tamamlayıcı sağlık sigortası allianztan yaptirmistik. Müşteri hizmetlerine sordum kapsamıyor cevabını verdiler
Parafin Ben eurofinse yaptırdım çok memnun kaldım sonuç 11 günde geldi Fransa’ya gitti Avrupa’nın en iyisi 320 Euro’ya yaptırdım
Gunes14022014 Parafin Merhaba bende sizin yaptırdığınız firmaya yaptırdım bugün mersinden kan verdim sabah. Buradaki yetkili 15 gün sonra dedi sizin 11. Günde çıkmış çok şükür . Acaba başta sizede mi 15 gün denilmişti? Birde hangi şehirdesiniz?
Novaa EEizm Allianz sigorta biraz uyuz bu konuda sanırım😐 Benim yatarak Allianz sigortam da var. İndirimleri işe yarıyor ama☺️
EEizm Novaa Tamamlayıcı sigorta, sgk nin ödediklerini karsiliyormus. Sgk da ödemediği için onlar da ödeme yapmayacaklarını söylediler