Behiye89 Deletedmom7373700 yaptırdım canım. Eurofinste yaklaşık 11 hafta önce. 390 euro ya yapıyorlar. Eve gelip kan aldılar. 14 gün içinde sonuçlarım çıktı.
yesilliboncuk Deletedmom7373700 ben yaptırdım eurofinsin ninalia 5 testi. 340€ydu o günün kuruyla 5650 gibi bi para ödedik. 10 gün içinde cinsiyeti de dahil herşeyi öğrendik.
Buglemddd Zeyzen inşallah güzel gelir sonucunuz 🙏🏻 Bende 22 haftalığım detaylı ultrasonda bağırsak genişlemesi çıktı amniyosentez yapalım dediler reddettim dalı Antalya’ya başka perinatolojiye gidip oda aynısını söylerse fetal dna yaptırmayı düşünüyorum 2 gündür nerde durduğumu bilmiyorum çünkü
EEizm Novaa Tamamlayıcı sigorta, sgk nin ödediklerini karsiliyormus. Sgk da ödemediği için onlar da ödeme yapmayacaklarını söylediler
Zeyzen Buglemddd çok şükür sonucum güzel geldi ikili tarama testi yaptırmıştım onda riskli çıkmıştı onun üzerine yaptırmıştım ama iyiki yaptırmışım diyorum hamileliğimi kafam rahat bir şekilde geçiriyorum hem cinsiyetini de bu şekilde kesin öğrenmiş olduk. İnşallah sizinde sonucunuz sıkıntısız güzel gelir Sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza alırız🥰
Hzllll Deletedmom73711 ikili testin fiyatı ne kadar peki? 2li ve 4lü test toplam ne kadara mal oluyor acaba? İkisini yaptırmak yerine direkt ve daha kesin sonuç fetal DNA yı yaptırmak daha mantıklı geliyor bana aslında şuan 6 haftalığız..
Deletedmom73711 Hzllll Ben doğum paketi yaptırdığım için ikili teste ücret ödemedim bu yüzden hiç bilgim yok, detaylı ultrasonu 850₺ yaptıracağım ama fetal dna testi çok daha yüksek meblağlar diye biliyorum ama emin değilim, yanlış yönlendirmeyeyim.🥰
Buglemddd esma2197- evet aynen öyle sanırım zorunlularmış önerme konusunda çünkü bu konuda çok fazla dava açan oluyormuş
Gunes14022014 Parafin Merhaba bende sizin yaptırdığınız firmaya yaptırdım bugün mersinden kan verdim sabah. Buradaki yetkili 15 gün sonra dedi sizin 11. Günde çıkmış çok şükür . Acaba başta sizede mi 15 gün denilmişti? Birde hangi şehirdesiniz?
Mutluanne97 Deletedmom7373700 ben yaptırdım. 2li tarama testi zamanım geldik doktor seçenekleri sundu. 2 Li 3lü 4lü bide fetal test var hepsini ayrıntılı anlattı fetal seçtik kan alındı 2hafta bekledik sonra sonucu söyledi 4.200 ödedik. Dolara göre fiyat belirleniyor