Meryemcee denizanddefne benimde oğlum 2 bucuk yaşına giricek🥰 evet o yüzden sabırsızlanıyoruz hemen geçsin diye ekstra yoruluyoruz çünkü 🤦♀️❣️
northandmother denizanddefne valla ben kayıt olduğum da 6+5 tim yanlış hatırlamıyorsam 10 hafta olanları görünce bile kıskanıyordum sabırsızdim şimdi 18+1 olduk bile o 12 hafta nasıl geçti inan farkında değilim ve her gece 00:00 bekliyorum ki birgün daha geçsin diye ❤️
northandmother denizanddefne inan ki aynısını diyordum cevap atanlara cidden de geçiyor zaman rabbim yeter ki sağlık versin ❤️❤️
Maliefem denizanddefne 12 aralik🤭😳🤣artik 4.olunca çok ta heycan yok ama bi o kadar da hızlı geçiyor günler 🤭
Zeynnp Geçiyor 😊😊daha dün gibi son 99 postlarını görünce daha çok var benim diyordum. Ama Bugün son 98 🌸
TBeyza denizanddefne bizimde son 199 😊 vallahi gözüm tam da böyle bir post arıyordu 😀 en son kontrolümüz 6+5 günlükdeydi 5 hafta sonra gel demişti doktorum bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum pazartesi günü ikili testimiz yapilcak inşallah
denizanddefne TBeyza ya böyle daha karında şişlik yok hareket yok ya sanki hep bişey olmuşmudur korkusu beni bitiriyor her hafta çagırsa her hafta gidicem o derece 😁 benimde cumartesi hem ikili test hem de cinsiyet söyleyebilir bi ihtimal bakalım 😊
Melekprenses Son189 gün zaman geçmiyor 5. Bebeğim ama ilk gibi heyecan var cinsiyet kesşnleşse alışveriş yapsam hareketlerşni hissetsem istiyorum biran önce..
TBeyza denizanddefne ikinci çocuk olunca bu seferkinde bı cinsiyet merakı bende de var 😀 bende bı ihtimal de olsa cinsiyet tahmini bekliyorum hayırlısı olsun 😊 tahminde bulunursa haber verir misin bana da 😊
TBeyza denizanddefne çok teşekkür ederim 😀 bide bakarsın beraber aynı gün felan doğum yaparmisiz🤭 nasip olur mu beee 😀 destek oluruz bilip bilmedigimiz konularda birbirimize