denizanddefne Ekim kasım anneleri sizde durumlar nedir ?2. gebelik cinsiyet heyecanı sardı ama günler geçmiyor hiç ya
kahvesever__ denizanddefne zaman çabuk geçer artık bende diyordum zaman geçek mi valla çabuk geçti inşallah 🙏 sizde sağlıkla alırsınız kucanıza zaman su gibi akıyor
-MinikveAnnesi- denizanddefne bizimde 178 😂 geçiyor bir sekilde bugünleri ararız karnımız büyüyünce tadını cıkarmamız lazım 🤗
Reyhan35 denizanddefne bende öyle diyordum ve şu an son 46 zaman gerçekten çabuk geçiyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
northandmother denizanddefne valla ben kayıt olduğum da 6+5 tim yanlış hatırlamıyorsam 10 hafta olanları görünce bile kıskanıyordum sabırsızdim şimdi 18+1 olduk bile o 12 hafta nasıl geçti inan farkında değilim ve her gece 00:00 bekliyorum ki birgün daha geçsin diye ❤️
denizanddefne kahvesever__ amiin. ben çok tezcanlıyım bide her gece 12 yi bekliyorum bi gün daha geçsin diye 😚
denizanddefne ipekveatlas ayy ne güzel hayırlı doğumlar size 😊 valla bende görsem bi o günleri ah aah
kahvesever__ denizanddefne bu zamanların keyfini çıkarın bol bol uyu sonradan uyamıyorsunuz baya ağırlaşıyorsunuz çok şikayetleriniz olucak
denizanddefne -MinikveAnnesi- aynıyız hemen hemenn😊 sabırsızım çok ya bi an önce doğurmak istiyorum 😊
-MinikveAnnesi- denizanddefne ben emin degilim icimde kalsa beraber yaşasak daha güzelmiş gibi 😂 doğunca nasıl bakıcam nasil edicem diye düşünceler sarıyor bazen
denizanddefne Reyhan35 ayy ne güzel size de sağlıklı doğumlar diliyorum 😊 geçecek evet bende yazacam sonn 20 diye inşallahhh hayırlısıyla 😊
denizanddefne -MinikveAnnesi- ya orası öyle hamilelik apayrı bi duygu aslında da ben sabırsazlanıyorum 😊
Meryemcee Emin olun son ay hiç geçmiyor 🙈son 15 kaldı ama geçmiyor sanki bir an önce dogsun istiyorum 2.gebelik benimde 🥰😄
denizanddefne Meryemcee ilkinde bu kadar acele etmiyordum bende şimdi diğer bebeğim 3 yaşında yoruyor o yüzden sanırım bu telaşım halbuki daha çok yorulacaz 😁 ay son günler evet asla geçmez dakikaları sayarım bende kesin
Meryemcee denizanddefne benimde oğlum 2 bucuk yaşına giricek🥰 evet o yüzden sabırsızlanıyoruz hemen geçsin diye ekstra yoruluyoruz çünkü 🤦♀️❣️