Deletedmom_110 denizanddefne aynısını bende söylüyordum ama öyle hızlı geçiyor ki inan nasıl geldim bilmiyorum son 99 postu açtım az önce🌸🤗
denizanddefne Deletedmom_110 ayy ne güzel hadi bakalım darısı başımıza artık son 99 hatta 9 kalan günlere sağlıkla inşallah 😊
TBeyza denizanddefne ay aklımdan geçiyordum baktım ki cevaplamışsin saol kuzum çok teşekkür ederim bende yarın gideceğim kontrole tahminde bulunursa bende sana söyleyeyim 🤗 çok emin konuşmuş doktorunuz ama alışverişten önce bi sonraki kontrolde kesinlestir istersen yine de
TBeyza denizanddefne https://imgyukle.com/i/RIlfr0 buda benim bebiş doktorum malasef bı tahminde bulunmadı burdakiler de hep kız dedi ama sizin bebisle karşılaştırdım benzemiyor sanki 😀 sen ne düşünüyorsun
meryemefem denizanddefne ben burda 200 lü sayıları görünce geçmez bu günler diyordum saat 12de bebekle ilgili yenilenen bilgileri okuyup öyle uyurdum bir bakıyorsun zaman geçmiş şuan kızımla 11 günümüz kalmış halen geçmeyecekmiş gibi geliyor🤭
denizanddefne TBeyza evet ama emin olmak için bi sonraki kontrolü bekleyeceğim yine de 😚 teşekkür ederiz canım darısı senin başına gönlünden geçen olur inşallah 😍
Payasadeka Ya bende öyle diyordum 😇 şimdi son 83 karnım büyüdü. Bizim sıpa baya hareketli çıktı. Bel ağrısı sırt ağrısı baş gösterdi. 😌 Geçiyor günler bi şekilde herseyiyle tadını çıkarmak lazım 💕
egkoz Yaa bana da geçmiyor sürekli bir şey olursa aksilik çıkarsa diye korka korka geçiyor heyecanımı da bazen tam yaşayamıyorum daha çok var diye diye hiiiç geçmiyor 🥲 hatta doktora dedim beni bayıltıp doğum yapınca ayıltamaz mısınız diye haha.
ikicocuklubiranne denizanddefne 2. Gebeliğim benimde hemen hemen aynı kaldı :) cinsiyet konusunda ilk bebeğime göre daha heyecanlıyım ☺️ Zaman durma konusunda kesinlikle haklısınız bir de biraz daha zor geçiyor bu hamileliğim inşAllah sağlıkla kavuşuruz ☺️