Hulyaaaa canım yaptınmı detaylı ultrason memenun kaldınmı bende ordan randevu aldım merak ettim seni nasıl geçti
    Mihraa canım ben perinatolog bulamadım buldugumda 700 tl istedi 205 tlye radyolaji uzmanına yaptırdım perşembe günü gayette memnun kaldım doktor ile ilk karşılaşmamıza ragmen espiri ve kahkaha atarak muaynemi oldum desem yeridir
    Mihraa canım bem 250 tlye radyoloji uzmanıma yaptırdım aşırı derece memnun kaldım kendisi organlara bakarken eşimle ben büyük ekran tv de izledik o an neye bakıyosa bize anlata anlata baktı örneğin bu midesi midesinin siyah olma sebebi dolu olması gibi çok detaylı bilgilendirdi hem renkli hem siyah baktı radyolojiymiş perinatalogmuş bence buna takılma perinatolog bu alanda uzman kişi ama çoğu hastanede radyoloji uzmanı bakıyo
    Mihraa canım başarı da çektirmedim bende özel Gazi hastanesinde çektirdim Sultangazi de 250 tl radyoloji cekti . Kendi doktorum saten biz kadın doğumcular herşeyi görüyoruz ultrasonda siz iç organlar icin detayliya giriyorsunuz perinatlog kadin Doğum alanında uzmanlaşmış doktorlar dedi . Bende perinatolog değil radyologa çektirdim cok da memnun kaldım Allah’a şükür bi problem görünmedi .
    bir ay sonra
    Kibariye merhaba telefondan mı aldınız randevuyu ve randevu alırken direk detaylı ultrasona hemen yönlendirdiler mi nasıl oldu anlatır mısınjz
      NBanu telefondan mhrs uygulaması ile gece 12 de aldım bölüm de kadın doğum seçtim orda branşlarda 20 24 hafta doppler diye çıkıyor
        Mihraa ben altan cebeciyi öneririm bahçeşehirde yeri 550 fakat biraz konuşur peşin verirseniz ücrette biraz indirim yaparlar hem perintolog bilgili bir doktor siz sormadan bakarken herşeyi anlatıyor siz dinliyorsunuz sadece ☺️
        Beram merhabalar sadece muayene icin sira alindiginda ilk gittgimizde yapiyormu acabaa 😊
          Benim hastanede sadece radyoloji doktoru ayrıntılı bakıyordu. 70 TL’ye baktırdım. Herşey normal dedi şükür. Zaten o bi sıkıntı görse perinatologa sevk ediyor. Bence içini ferah tut. Ben rahatım açıkçası.
            Mihraa kucukkoy bilge hastnesinde 350 lira bende bu hafta yaptrcm ben bide ona pahali diyodum .
            F1903 yok detaylıya. Bakıyo sadece diye biliyorum
              Beram anladim yani ilk gittgimizdd detayliya girebiliyoruz ayrica tekrsr gun vermiyor 😊
                F1903 bana vermedi sormadımda açıkcası detaylıyı cekti o kadr canm
                NBanu zeynep Kamil randevu kısmını bölüm kadın doğum secince bölümler geliyo gebe 1 2, 20-24 doppler diye her zaman acmiyoalr devam.takip etmen gerekiyor