aslihandu fatih ultraemar
Detaylı ultrason fiyatları Kızlar lutfen yardım
Mihraa canım bem 250 tlye radyoloji uzmanıma yaptırdım aşırı derece memnun kaldım kendisi organlara bakarken eşimle ben büyük ekran tv de izledik o an neye bakıyosa bize anlata anlata baktı örneğin bu midesi midesinin siyah olma sebebi dolu olması gibi çok detaylı bilgilendirdi hem renkli hem siyah baktı radyolojiymiş perinatalogmuş bence buna takılma perinatolog bu alanda uzman kişi ama çoğu hastanede radyoloji uzmanı bakıyo
Mihraa canım başarı da çektirmedim bende özel Gazi hastanesinde çektirdim Sultangazi de 250 tl radyoloji cekti . Kendi doktorum saten biz kadın doğumcular herşeyi görüyoruz ultrasonda siz iç organlar icin detayliya giriyorsunuz perinatlog kadin Doğum alanında uzmanlaşmış doktorlar dedi . Bende perinatolog değil radyologa çektirdim cok da memnun kaldım Allah’a şükür bi problem görünmedi .
Benim hastanede sadece radyoloji doktoru ayrıntılı bakıyordu. 70 TL’ye baktırdım. Herşey normal dedi şükür. Zaten o bi sıkıntı görse perinatologa sevk ediyor. Bence içini ferah tut. Ben rahatım açıkçası.