Mihraa evet 850 pahalı ama 400-500 bandında perinatolog bulabilirsiniz istanbulda 🤗 Ben çorluda yaptırmıştım istanbuldan haftada 1 gün geliyordu doktor 450 tl vermiştim çok memnun kalmıstım 50 dk kadar ilgilendi her bir noktayı teker teker inceleyip anlattı doktor, ismi Emre Erdogdu, ataşehirde Alle diye bir klinikte çalışıyor normalde ama ordaki fiyatı ne kadar bilmiyorum dilersen yakınsa sana bakabilirsin 🤗
Detaylı ultrason fiyatları Kızlar lutfen yardım
Canım bende bu Cumartesi yaptırıcam detaylı ultrasonu. Özel basarı hastahane de ıstanbul gazıosmanpaşa da perinatalog cekıyor cok güzel ve büyük bi hastahane. Bende cok araştırdım en uygunu bu geldi diğerleri 250den assagıya degıl ama hep radyolog cekıyor
Kesinlikle Perinatolog a gitmelisin.
Bir sürü alternatif var çevre hastaneleri arayıp fiyat ve doktor bilgisi alabilirsiniz. Birçok özel çalışan doktorda var.
Yaptırmanız hastalıkların erken teşhisi için oldukça önemli.
Bir sürü alternatif var çevre hastaneleri arayıp fiyat ve doktor bilgisi alabilirsiniz. Birçok özel çalışan doktorda var.
Yaptırmanız hastalıkların erken teşhisi için oldukça önemli.
Hulyaaaa canım biliyorum orayı gittim daha önce oraya bir kaç kez bende bugün orayı arayıp bilgi aldım akşam olduğu için randevu vermediler yarın arayıp orda randevu alıcam sordum doktorda pernatologmuş çok sevindim 380 tl dediler duygu hastensinide aradım ordada 290 ama perinatog değilmiş radyoloji yapıyormuş o yüzden içim rahat olmadı ama başarı güzel hastane bende beğeniyorum cıhazları falan iyi olduğu için cinsiyeti orda öğrenmeye gitmiştim bİzim bütün akrabalarda oraya gidiyor ama işte benim evim uzak ordan başakşehirde oturuyorum buraya en yakın medipol var bilgin için teşekkür ederim canım
Mihraa canm bende normlde medipol megaya gidiyrm banada pahalı geldi ve orda yaptırmadım cerrahpaşa hastanesinde perinatolog profosor Ali benian randevu aldm oraya gittm 122₺ cektirdik detaylıda cekti tek sorun cok konuşmuyo cekim esnasında bir sıkntı görmediği sürece sıkıntıyıda detylıxa anlatıyo biz memnun kaldık doktorumuzada götürdük oda beğndi raporu bir sıkntı cıkmadıda hem uygun fiyat hemde prof olması tavsiye ederim
Mihraa ben 400 verdim İstanbul’da doçent doktora
Mihraa cnm mutlaka yaptır ben şişlide prof. Recep has yaptırdım 750 tl ama iyiki ona yaptrmışım tek soru işareti kalmadı kafamda..
Avicenna esenlerde 350 tl ye yapılıyor bana pahallı geldi ilgi hastanesinde 175 tl ye yaptrdm siyah beyazdı ama soru işarrti de kalmadı
CANIM BENDE BEZMİ ALEME RANDAVU ALDIM UZMAN DOKTORA GİDİP MUAYENE OLACAĞIM O YÖNLENDİRİYORMUŞ,240 TL YE YAPIYORLARMIŞ 45-50 DK PERİNOLOG YAPIYORMUŞ ÇOK MEMNUN GİDENLER BİLGİN OLSUN SADECE CD VERMİYOR RAPOR VE FOTOVERİLİYORMUŞ AMA DETAYLI İNCELİYORLARMIŞ
Ne kadar çok solemis ler umraniye ozellerde 200 den başlayıp en 400 kadar bulmuştum ben şansıma zeynep Kamil hastanesinde randevu yakaladım ben o yüzden para vermedim
Mihraa bir perinatolog görsün ama bu fiyat çok çok fazla. Çevre hastaneleri araştır bence, kesinlikle yaptırmalisin detaylı ultrason önemli Allah korusun bebekte doğum sonrası hemen müdahale gerektirecek bir durum olursa bu detaylıda görülüp doğumdan sonra vakit kaybetmeden hemen tedaviye başlanır. Devlet hastaneleri ücretsiz üniversite hastaneleri de bu işi daha uyguna yapıyor hatta bana perinatoloji bölümünde profesör baktı.
Mihraa ben 300 tl verdim geçen hafta perinatologa yaptırdım. Memnun da kaldım
- Düzenlendi
Fiyat aldıgım bi kaç hastane ve bilgileri hayatım inşallah işine yarar
-Bağcılar Medilife -470₺ -randevu gerekiyor -cd veriliyormuş.
-Yunus emre tıp merkezi-210₺-randevu gerekiyor-cd veriliyor ben burda yaptırdım memnun kaldım doktor ilgili bayan doktor detaylı anlatıyo 45 dk -1 saat falan sürdü
-Safa hastanesi-300₺ -randevu gerekiyor-cd verilmiyor
-Özel34hastanesi-fiyatını belirtmediler siyah beyazmış sadece bir tane renkli fotoğraf veriliyormuş
-bağcılar medipol-745₺ -cd veriliyor renkli oluyormuş
-ilgi hastanesi - renkli ultrason 250₺ Renksiz 175₺ cd veriliyor renkli için randevu gerekiyormuş, renksiz için gerek yokmuş.
-Yenibosna nisa hastanesi- 400₺ -randevulu-renkli cd veriliyormuş
-Özel rumeli hastanesi-350₺ -randevulu cd verilip verilmediğini söylemedi
-Batı bahat- 345₺ -renkli ve cd veriliyor randevusuzda gidilebilirmiş
-Özel istanbul hospital-350₺ - renkli oluyormuş cd bilgisini vermedi
-Özel halkalı kent hastanesi-320₺ -randevulu renkli cd veriliyormuş
-Ultraemar çapa - 300tl- randevulu - renkli cd veriliyor
-özel güngören hastanesi 290 tl demişlerdi randevusuz sırayla girebiliyomussun erkek doktor
-Bağcılar Medilife -470₺ -randevu gerekiyor -cd veriliyormuş.
-Yunus emre tıp merkezi-210₺-randevu gerekiyor-cd veriliyor ben burda yaptırdım memnun kaldım doktor ilgili bayan doktor detaylı anlatıyo 45 dk -1 saat falan sürdü
-Safa hastanesi-300₺ -randevu gerekiyor-cd verilmiyor
-Özel34hastanesi-fiyatını belirtmediler siyah beyazmış sadece bir tane renkli fotoğraf veriliyormuş
-bağcılar medipol-745₺ -cd veriliyor renkli oluyormuş
-ilgi hastanesi - renkli ultrason 250₺ Renksiz 175₺ cd veriliyor renkli için randevu gerekiyormuş, renksiz için gerek yokmuş.
-Yenibosna nisa hastanesi- 400₺ -randevulu-renkli cd veriliyormuş
-Özel rumeli hastanesi-350₺ -randevulu cd verilip verilmediğini söylemedi
-Batı bahat- 345₺ -renkli ve cd veriliyor randevusuzda gidilebilirmiş
-Özel istanbul hospital-350₺ - renkli oluyormuş cd bilgisini vermedi
-Özel halkalı kent hastanesi-320₺ -randevulu renkli cd veriliyormuş
-Ultraemar çapa - 300tl- randevulu - renkli cd veriliyor
-özel güngören hastanesi 290 tl demişlerdi randevusuz sırayla girebiliyomussun erkek doktor
Seresozge Nerde yaptırdınız acaba?