ElifPeker06 Sevgi02020 ilk benimde biraz sinir bozukluğu var ne gelecek başıma diye ama sakin olmak zorundayız doğum sakinliği sever diyorlar
Asil28 ElifPeker06 son 26 ya girdik oğluşumla acele edip süpriz yapmazsa ☺️ Çok özlüyorum bebitomu 😞ikinci gebeliğim ilk anneliğim olacak. bi yandan korku bi yandan mutluluk değişik bir şey. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Papatyam63 ElifPeker06 hiç korkmayın Allah büyüktür bak bende korkuyordum bugün 24 gün oldu doğum yapali
ElifPeker06 Annekuzusu_Ayaz ben devlete gidiyorum ama devlet şuan bişey demedi 1 ay önce falan özele gitmistim büyük ihtimalle böyle gidersen normal olursun demişti özelde bi doktor kontrol amaçlı gidince şöylemisti
Aloneanqel ElifPeker06 onların ki normal doğum çatır çatır doğuruyorlar arka arkaya. Ameliyat oldum ben ilki sezaryen 1 sene geçti yine hamileyim ve yine sezaryen yine ameliyat yani. Çok korkuyorum 🥺 canım çok acıyor ameliyattan sonra
ElifPeker06 heleninannesi06 kuzum Suriyelilere bak firt firt doğuruyolar 🤣🤣🤣🤣 diyorum bunlar böyle doguruyorsa demekki cok zor değil 🤣
heleninannesi06 ElifPeker06 🤣🤣 onlara helal olsun zaten bı tane dogurucam canımdan can gitti psikolojim alt üst oldu seri üretim onlar 🤣