ElifPeker06 kahvesever__ sorma ama şunu kendimize hatırlatmak lazım ne kadar sakin kalmayı başarirsak doğum da o kadar güzel geçer
ElifPeker06 Imasleeper o belli olmaz arkadaşım 40+3 tü yok gelmiyo ne sancim var ne acilmam dedi suyu geldi birden akşamına doğum yaptı şuan 2 haftalık bebeği var her an gelebilir
ElifPeker06 Deletedmom_110 bende valla bı eşime sarılıp ağlıyorum napcam diyorum sonra diyorum dünyanın sonu değil herkes doğum yapıyor sakin diyorum
ElifPeker06 Aysckzgnc doktorumda erkek 🤣🤣🤣🤣 ay çatı muayenesine kadın doktora randevu alırım heralde korkmuyorum bende erkek ya insan bi değişik oluyo nede olsa
Annekuzusu_Ayaz ElifPeker06 bizde son 36 o zamana kadar beklermi hiç tahmin edemiyorum ki doğum korkusuda başladı
SssenemmM ElifPeker06 benim de son 29 nasıl hissetmem gerektiğimi bile bilmiyorum korkuyorum doğumdan iyi ni anne olamamaktan falan zaman yaklastikca garip bir telaş artiyi içimde Rabbim yar ve yardımcımız olsun
ElifPeker06 SssenemmM dünyanın en güzel anneleri biz olacağız tabi ki dört dörtlük olamayız ama Bizim gibi kim seve bilir ki 🙂
Sevgi02020 ElifPeker06 son 28 korku heyecan sevinç yaasanak istiyorum çocuğumu alabilecekmiyim bende herkes gibi doğurabilecek miyim onu düşünüyorum güçlü olabilirmiyim acaba diye ilk gebelik olunca bide😪🥺
ElifPeker06 Sevgi02020 ilk benimde biraz sinir bozukluğu var ne gelecek başıma diye ama sakin olmak zorundayız doğum sakinliği sever diyorlar