sudamlasi duru21 ücretli canım doçent oldugu için yani devlet hastanesinin içinde özel doktor diyeyim. Ama verdiğin paraya değer pazartesi direk git kapısını çal yada orda oturabilirsin😊
Dmlasabiha sudamlasi duru21 muane icin yine diyecek gun alin diye biz doktoru gormeden aldik randevu muane icin sonra gittik cok yogun cunku
duru21 sudamlasi him anladimne peki insallah gidecem çok teşekkür ederim allah razı olsun verdigin bilgiler için son bi soru sormak istiyorum dogumuda ucretli olur o zaman.degil ve muayenesi ne kadar olur yani sezeryan yada normal.olursa ne kadar olur
sudamlasi duru21 doğum ücretini sorduğumda yardımcı olurum dedi canım ama sezeryanı 3.5 4 bin miş🤦🏻 muayene ücreti de 200 e yakın diyebilirim
Haticeozturk Benim doktorda ahmet özgür yeniel kendide hemşiresi de çok iyi sadece hasdane çok temiz değil demisiniz özel.odalar bile pis demisiniz beni çok korkuttu yaa
Dmlasabiha Haticeozturk bem yattim iki gun hatice ama gercekten pis hele dogumhane odalarindaki tuvalet el yikamaya ilac bile yoktu dezenfekte yok ne bileyim ozel odada kaldim 2 gunde orasida saglikli degildi 3 gun yattim 1 kez temzlige geldiler
ebrugk Haticeozturk merhaba canım, inşallah mesajımı görürsün. Bende özgür yeniel’e gidiyorum. Memnun kaldın mı? Doğum ve doğum sonrası nasıldı ?
duru21 Fidan2 ben randevu alınca erkek doktora veriyorlar gittiğimde kadın doktor var en iki hafta önce gttim kan tahlillerini aldı 2 hafta sonra gel dedi bende salı gününe aldim randevu bu kez de farklı bir doktor verdiler yani nasıl oluyo bende anlamadim
Haticeozturk Selam kızlar yeni gördüm benim.genetik bir rahatsizligim oldugu icin ozgur yeniel e gidiyorum suan memnunum hemsireside cok iyi ablam ablam.hatcem die hitap ediyo sevecen biz 166 idik fiyati yeni 166 oldu şuan 22 haftalık hamileyim şükür birşey yok herşey yolunda ayın 17 randevum herzamn saatinde giriyorum randevulara şuana.kadar hiç iptalin olmadi numarası var doktorun birşey olsa soruyorum
sudamlasi Haticeozturk Ahmet Özgür yeniel teksin çırpan ali akdemir bunların üçü hastanenin belkide en iyi doktorları