Asafinannesi deletedmom209 hayırlısı olsun inşallah bundan sonra kilo aldırmak İçin elimden geleni yapacağım 😔
Asafinannesi MbsN daha önce demişti Dr minyon tipli olacak diye. 2 kg olması gerek deyince ben de şok oldum aslında 😔
Asafinannesi ipeksfr oyyy kuzum allah sizi birbirinize bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🙏
Asafinannesi Rmeysa evet ben de şaşkınım detaylı usg de farklı bi kg söyledi normal dedi bugün delirmeden cıkamaya çalışacağım buradan insallah 😪
Asafinannesi Nefesliva gelişimine göre göbek geriliği varmış ama sorun değilmiş kilo alması gerekiyormuş 😊
Asafinannesi Elifdilara var mı gelişimsel bi sorun acaba? Benden 2 kg istediğine göre 29. Haftada. 34 de 1900 oldukça az galiba 😔 her Dr farklı bişey söylüyor biz de tedirgin oluyoruz işte
Flz Elifdilara ben de 34ken 1900dü canım iki hafta sonra da 2300dü ne yersem yiyim bukadar kg almıs..doktorum sıkıntısı yok minyon olcak dedi😋 zaten ben de eşim de minyonuz kemikli iri değiliz
Asafinannesi [bilinmeyen] hiç bişey çıkmadı çok şükür sadece biraz kilo alması gerekiyor takibe alındık 😍
Asafinannesi Esracim ben de şaşırdım canım 29 da 2 kg istiyor 40 da kaç kg doğurmamı bekliyor acaba 🙄
Prensesimibekliyoruzz Asafinannesi 2 hafta geride amma men normal karşiliyorum her bebek şişman olucak diye bir sey yok