MbsN Kuzey_irmak daha doguramadim canim😅 zamanim var 35 oldum ama tabi kilosunu bilmiyorum anca eylul sonu doktordayim
Burcu16 Asafinannesi ozaman ben kafayı yiyim 29+2 de gittigimde 1115 gramdı 2 hafta gebelik var şuanda hastanedeyim profosöre yönlendirdi detaylı incelicekler:( bence üzülme yine iyi bebişin maşallah
Kagan_pasa2 Asafinannesi bu haftada bu kadar kilo çok normal ki neden öyle bir sey soyledi acaba doktor
kymkkymk2106 Asafinannesi korkma cnm 29+2 yiz bizde gittik dün 1565 gr dedi ve haftasıyla gayet uyumluymş hatta bu programa görede baktm haftasıyla gerçektn uyumlu seninkide kilosu az değil maşallh kafana takıp stres yapma
Gks ipeksfr çok kalmış gerçekten. Bende heran doğurabilirim korkuyorum bişi olacak diye. Kilosu da 30.haftaya göre az dedi dr.
istanbulluanne Asafinannesi Bebeğinin kilosu gayet normal canm. 30. Haftalarda en fazla 2000 olmasi bekleniyor en üst seviyesi o normali 1300-1500 arasi zten neye dayanarak zayıf demis acaba 😞
mucizemizibekliyoruzz Asafinannesi kuzenim 30. Haftada 1.250 gr erken doğum yapmıştı. Bence bebeğinizin kilosu haftasına göre güzel. Hatta bizimki 27. Haftada 950 gramdı. Yani normal dedi doktor. Ama gelişimleri bilemem
ipeksfr Gks inşallah zamanında gelir cnm benimde öyleydi 32. Haftadaydı ama 2 hafta beslenmemiş gibiydi 1450 doğdu
MelekKarabulut Asafinannesi aynen öyle doktorlarda bazen yanılabiliypr helede ultrason yani hiç kafana takıpda strese girme eskiden ultrason bile yokmuş annelerimiz stressiz doğurmuş bizleri boşver takma kafana ben bazen oyle diyorum eskiden bu kadar degillermiş😂😂