Asafinannesi Ntugba evet bende baktım normal görünüyor acaba gelişimine göre mi dedi anlamadım birazdan gideceğim tekrar 😥
Asafinannesi umranozby gelişiminde hiç bi sıkıntı yokmuş göbek çevresi zayıf dedi doopler usg istedi birazdan bakacak sonuca 😥
Asafinannesi MbsN başından beri bu doktorlayım hep rahatlatırdı beni şimdi bi saat bi ömür geldi sanki bekleyemiyorum sinirden ağlamamı kesemiyorum bi de bel ağrısı vurdu şimdi çok kötü 😥😥
MbsN Asafinannesi caninizi skmayin minion bebek olur belki ben kendim minion esim devenin teki😃 cocuk artik kime benzerse.. daha cok zamaniniz var alir kiloyu simdi almaya basliyor kilo merak etmeyin simdiki kilosuda iyi bi cok kiside yazmis zaten o haftalarda normal kilo diye uzmeyin kendinizi
MelekKarabulut Asafinannesi canım doktorlar bazen çok yanılıyor ultrason yanılması çok oluyor benım arkadaşıma 2500 kg dediler aynı gün içinde doğum yaptı 3500 kg su benımde 32 haftamda 1500 du kg ve doktorum sadece 100 gr eksik dedi seninki daha küçük hafta olarak bide canını sıkma
Asafinannesi MelekKarabulut kilo aldırmak İçin vaktim var yani 🙏 bir de dikkatimi cekti doktorum 1600 gr dedi, detaylıya bakan doktor 1250 gr dedi. Nasıl olur bu dedim tahmin bizimkisi dedi 😪
Asafinannesi Damlaai ben kendim de pek kilo almadım bilmiyorum bünyemle mi alakalı beslenmemle mi anlamadım ama Birdahaki kontrolde kilosunu normale yükselteceğim inşallah 😥
Asafinannesi mehtap28 canım günlük miktarı var mı ben şimdi bu stresle hepsini birbirine katar abartır da abartırım 😥
Asafinannesi serenimo inşallah benzemez benim genetiğime ben 1900 gr doğmuşum annem hep der çok zor kilo aldın hep ölür bakamazsın dediler der ağlar aklına geldikçe 😥
Asafinannesi ipeksfr canım bende biraz önce çıktım detaylıdan doktorumu bekliyorum, girmeden önce kan akışında sorun olabilir demişti o da; o yüzden istedi detaylıyı. Siz ne durumdasınız şuan
ipeksfr Asafinannesi ben doğum yaptım Cnm kan akışnda yavaşlık varmış erken doğum oldu. Sizin olmaz umarım haber edin🙏🏻🙏🏻😔
Asafinannesi Rumeysaylz inşallah iyidir 😥 çok tedirginim sanırım vücut kemik gelişimine göre az olduğunu söyledi. Ama sonuçta kilo aldırabilirim değil mi 😥
Rumeysaylz Asafinannesi Kilo alır tabi ki canım daha zaman var senin içinde benim için de benim doktoruma göre normal bir değer 1250kg önemli olan sağlıklı olması hiçbir bir sıkıntı yok ise başka üzülme canım bebişte hissediyor lütfen 🙃😊
MelekKarabulut Asafinannesi aynen öyle doktorlarda bazen yanılabiliypr helede ultrason yani hiç kafana takıpda strese girme eskiden ultrason bile yokmuş annelerimiz stressiz doğurmuş bizleri boşver takma kafana ben bazen oyle diyorum eskiden bu kadar degillermiş😂😂
deletedmom209 Asafinannesi hayır kuzum göbek genetik bizimkinin de kafası önde hatta dawn sendromlu sandılar önce ama genetik olduğu çıktı ortaya babasına çekmiş
Mihribank Asafinannesi 29+3ken benim bebeğimde 1652grdı. Doktor önde olduğunu söylemişti. Kilosuyla alakalı değil bence kilosu gayet iyi. 33 haftalıkken de 2462 gr olmuştu
Aytulengin Asafinannesi endişe etmeyin 😊 10 gün normal . 34. haftadayız.Bizim de biraz geri kalmıştı ama Sonra düzeliyor kilosu da gayet iyi 🤗
Asafinannesi MbsN daha önce demişti Dr minyon tipli olacak diye. 2 kg olması gerek deyince ben de şok oldum aslında 😔
Asafinannesi deletedmom209 hayırlısı olsun inşallah bundan sonra kilo aldırmak İçin elimden geleni yapacağım 😔