Kvser AngeL- yumurtlamam 2 nisandı bilmiyorum artık . Bugünde bel ağrımdan sonra beyaz akıntım gelmiş çamaşırıma umudum yok adet olacam sanırım . Karnım ağırıyor arada 🥺
Nazendehanim melisaugtr iyi çok şükür , geçen sefer batı burda beklerken biraz stres yapmıştım bu sefer bata yakın geleyim dedim
Mervesya melisaugtr gogsum aciyo canim ama bu ay ilac kullandm belki ondandr artik belirtiye yormak istemyrm hayırlısı hakkımızda
AngeL- 77Bebek35 kuzum benim bildiğim yumurtalıkların gelişiyor belli bi olgunluğa gelince çatlatıp yumurtanı tüplerine salıyor ardından gelen spermlerle buluşup dölleniyor 1 hafta boyunca tüplerden rahime inmek için yuvarlanıp rahme gelince de tutunuyor🌸🥰
77Bebek35 AngeL- catladıktan sonra dollenme oluyor dımı catladıktan sonra 24 saat canlı kalabılıyor yumurta
melisaugtr AngeL- bugün yine bir kusma vakası yaşadım 😳 kafam çok karıştı kızlar test negatif ama bulantı kusma var kalçamdan bacağıma gelen kasılma tarzı bişey var 😕 üşüttüm diyorum ama dışarı çıkmadım ki üşüteyim…
Nur22Elif Kasette silik pozitif gördüm, erken gebelik testi negatif. Bat 18. Mide bulantım, alt karında ağrı (adet sancısı gibi değil, idrar yolu enfeksiyonu ağrısı gibi) ve beyaz akıntım var. Zaman nasıl da geçmiyor ya. 😭
aylin1629 Nur22Elif az kalmış canım biraz daha sabır adet gününde testi tekrarlarsın inşallah sonuç pozitif olur🙏
Nur22Elif aylin1629 geçmeden yapmayayım diye elimdeki testleri bitirdim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.