Nur22Elif aylin1629 geçmeden yapmayayım diye elimdeki testleri bitirdim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Aymir46 AngeL- şeyma bacım sabah benim kasıklarımda bir ağrı var sızlıyor adet olacakmışım gibi bel ağrımda başladı bide akınyım çoğaldı aynı adet oldum sanıyorum ama daha 11 günüm var yumurtlama bugünmü oluyor acaba adetin bitiminden itibaren deniyoruz uygulamanın yumurtlama gösterdiği günleride değerlendirdik ama yanılıyor bence uygulama ben bugünüde değerlendirim ne olur ne olmaz demi🙂🤭🌺❣️
77Bebek35 Aymir46 akıntın nasıl canım bendede hıc olmazdı bu ay var cok yogun süt kesiği krem gibi degerlendırdık bızde
AngeL- Aymir46 öyle kuşum bence yumurtan olgunlaştı ve çatladı yada çatlamak üzere 🙃 çalışmalara ara verme ☺️
77Bebek35 AngeL- catladıktan sonra dollenme oluyor dımı catladıktan sonra 24 saat canlı kalabılıyor yumurta
77Bebek35 Nur22Elif aynen adetımede var daha 27 nısan benjmkı akıntım fazla bence hamıleyız 😀😀😀normalde adet oncesı benm hıc boyle olmazdı senın oluyomuydu
Aymir46 77Bebek35 ay benimde bat 27 benimde akıntım bugün çok fazla ve belim bacaklarım sızlıyor sanki adetmişim gibi birde kasıklarım sancılanıyor ara ara orucu tutarken geçen hafta falan öğleden sobra acıkırdım anca ama üç dört gündür sabah kalktığımda karnım gurulduyor canım birşeyler istiyor sürekli pasta tarzı
Nur22Elif 77Bebek35 bazen oluyordu sanki ya, ama bu sefer yumurta akı gibi de geliyor bazen. Kızıma hamileyken de öyle oluyordu, düşükte bebeğimi öğrenmeden önce de öyle olmuştu. İnşallah yine hamilelik belirtisidir.