Kvser AngeL- hmmm test yaptın mı canım benim de 3 gün kaldı göğüslerim hala aynı bilmiyorum ya inşallah rabbim nasip eder bizlere canım 🤲🏻🥰
AngeL- Kvser benim daha bat 25 kuzum ya ve test yapmıcam muhtemelen gününde direk kan vericem gelmezde adetim 🥰 inşallah belirtidir sen test yapsan silik falan çıkar bence
melisaugtr AngeL- aynen öyle canım benim bugün de bulantı kusmam oldu eşim test aldı yaptık negatif çıktı ama bulantı kusma neyin nesi anlamadım🤷🏼♀️
mucizeolsunn AngeL- oluştuğunda tutunması için mi verdi canım ben de doktora gittim bişey olmaz ondan kese gözğkmemiş sonuçta dedi
AngeL- mucizeolsunn evet kuzum onun için verdi benim bide 17 haftalık düşüğüm var kuzum tedbir amaçlı işte
Mervesya melisaugtr gogsum aciyo canim ama bu ay ilac kullandm belki ondandr artik belirtiye yormak istemyrm hayırlısı hakkımızda
Kvser AngeL- yumurtlamam 2 nisandı bilmiyorum artık . Bugünde bel ağrımdan sonra beyaz akıntım gelmiş çamaşırıma umudum yok adet olacam sanırım . Karnım ağırıyor arada 🥺
AngeL- 77Bebek35 kuzum benim bildiğim yumurtalıkların gelişiyor belli bi olgunluğa gelince çatlatıp yumurtanı tüplerine salıyor ardından gelen spermlerle buluşup dölleniyor 1 hafta boyunca tüplerden rahime inmek için yuvarlanıp rahme gelince de tutunuyor🌸🥰