melisaugtr AngeL- hayırlısı olsun hakkımızda kuşum rabbim bekletmeden sağlıkla güzel haberlerimizi almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼😍😍 az kaldı şurda🙈
Tusami AngeL- inşallah öyledir, bulantı oruçtan da olabilir belki onu bilemiyorum, birde çok üşüyorum hatta post açtım bunun İçin, özellikle geceleri donuyorum
AngeL- Tusami canım benimde geçen ay kimyasal oldu ama elim ayağım hiç ısınmadı tek hissettiğim belirti oydu
Kvser AngeL- gögüs ağrısından ve arada olan bel ağrımdan başka bir belirtim yok 🤷🏻♀️Senin var mı canım belirtilerin
Tusami melisaugtr bulantı kusma 😃çok net belirti bu 🎊 eğer mide sorunu fln değilse başka ne olacak , hamile olabilirsin, hadi inşallah 🙏
melisaugtr Tusami hayırlısı hakkımızda canım benim🤗 bende anlamadım bir anda başım döndü uzandım koltuğa sonra yatağa geçeyim dedim ayağa kalktım bir baktım midem bulanıyo koşa koşa tuvalete gittim kustum baya 😳 5 gün kaldı ama bulantı kusma çok erken değil mi ki acaba 5 haftadan sonrası olur diyolar ya kafam karışık😕
yuksell07 AngeL- sağ göğsümde ağrı var ama ignelere bağladım dün ve bugün biraz iş yürüyüş yapınca falan belim ağrıyor bugün krem gibi akıntı gelmiş biraz ama sanmıyorum olmamisitir 🙈 umut yok kasık ağrım falan hiç yok
AngeL- yuksell07 çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürdüğü için hamilelik belirtisi verdiriyomuş kuzum ya🤔
Meltemondessss AngeL- canım ümitlenmek istemiyorum kasık ağrım varda hasta olcak gibiyim hislerim o yönde göğüslerimde şişlik var ama uçlarında ağrı yok yanlarda hafif ağrı var o kadr baklım yinede Allahtan ümit kesilmez🙏🏻🙏🏻
Sinemekee Meltemondessss bende sizin gibiyim bat kaç gögüslerimde ağrı sol kasığımda ağrı var bi kez daha bögle olmuştu ama negatif 😢
anneolmakzoramagulusuyeter AngeL- bekliyoruuussss🥰😍 hayırla sağlıklaa Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin bu mübarek Ramazan ayında ismen dua istiyorumm Azize ismim 🥰 okuduğum her yorumda sizlere tek tek dua ediyorum umarım kabul olur Rabbim her isteyene tez vakitte nasip etsin 🥰😍
anneolmakzoramagulusuyeter deryarslan00 ayyyy inşaallahh kuşumm 🥰 benim de 19 nisan doğum günüm hep dua ediyorum Allahım bebişim doğum günü hediyesi olarak tutunsun sımsıkı diyee 🥰 dua eder dua beklerimmm 🥰🥰
deryarslan00 anneolmakzoramagulusuyeter ayy hadi inşallah sana da en güzel hediye olarak gelsn minik 🤲❤️
MinnieMouse AngeL- 18 nişan olur mu 🥲 bugün test yaptım dayanamayıp ve çok çok silik çıktı. Tahmini yumurtlamadan 13 gün geçmiş. Adetime 3 gün kaldı 🥲
AngeL- MinnieMouse yaaa bence silik testlerinde doğruluk payı var hele gününe de çok az kaldıysa 🥰 inşallah vardırrr 🥰🙏🏻
aylin1629 melisaugtr kişiye göre değişiyor bence canım ya sende daha erken belirti oluyordur belki. Dua edelim belirtilerimiz bebişten olsun🙏🥰
aylin1629 AngeL- arada hafif kasık ağrısı oluyor canım. göğüs uçlarımda sızı var biraz gece yüzüstü yatamadım. Senin var mı belirti
AngeL- aylin1629 benimde dün göğüslerim tuhaftı ama muhtemelen ilaçtan çünkü bugün hiç bişeycik yok 🥲