aylin1629 melisaugtr kişiye göre değişiyor bence canım ya sende daha erken belirti oluyordur belki. Dua edelim belirtilerimiz bebişten olsun🙏🥰
Aymir46 AngeL- canım ben umutlanmamak için ne yaşarsam yaşayım belirti olarak görmüyorum ama son iki üç gündür aşırı halsizlik var oruçtan kaynaklı oda bence brnde beklemedeyim bata 12 gün var daha çok erken birde
Zynpasr65 AngeL- geçen ay kendimi çok dinledim bütün belirtiler de vardı ama sonu yine hüsran bu ay hiç dinlemiyorum kendimi çünkü psikolojik olarakta etkileniyorum o yüzden adetimin geçmesi benim için en sağlıklısı olucak :))
AngeL- Zynpasr65 piskoloji çok etkiliyo ya gerçekten bende inanıyorum o olaya insan kendini düşünürken bile hasta ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun 🥰🙏🏻
AngeL- Semadml öyle kuzum hele evde yalnızken durmadan insan kendini dinliyo😅 inşallah kuzum ya hepimize versin allahım
melisaugtr AngeL- aynen öyle canım benim bugün de bulantı kusmam oldu eşim test aldı yaptık negatif çıktı ama bulantı kusma neyin nesi anlamadım🤷🏼♀️
AngeL- Tusami canım benimde geçen ay kimyasal oldu ama elim ayağım hiç ısınmadı tek hissettiğim belirti oydu
Kvser AngeL- hmmm test yaptın mı canım benim de 3 gün kaldı göğüslerim hala aynı bilmiyorum ya inşallah rabbim nasip eder bizlere canım 🤲🏻🥰
AngeL- yuksell07 çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürdüğü için hamilelik belirtisi verdiriyomuş kuzum ya🤔
AngeL- MinnieMouse yaaa bence silik testlerinde doğruluk payı var hele gününe de çok az kaldıysa 🥰 inşallah vardırrr 🥰🙏🏻