Bfduam Tusami Bat kaç? aynıyız kuzum. Doğmasını istediğim ay mı vardı korundum, ya da sağlıkla ilgili?
AngeL- umutluanneadayi Tusami 1ciftyesilgoz aycabelgin0 77Bebek35 aylin1629 Tomrishatun Anneolacakmiyim Semadml Kvser yuksell07 deryarslan00 melisaugtr mom130 Bfduam 2melkannesii Meltemondessss Zynpasr65 berilveannesi SemaArin Lrkvrm Aymir46 Mervesya Gurbetcicegi Kızçeler başladı mı belirtileriniiiz 🥰🌸
Semadml AngeL- mide yanması kaşık batması ara sıra . Göğüs dolgunluğu bir de akıntım ve uyku halim var fakat Ramazan olduğu İçin yarısı oruçtan da olabilir :D güvenemiyorum elim sürekli testlere gidiyor durduruyorum sizlerin var mı belirti ??
melisaugtr AngeL- canım bugün baş dönmesiyle birlikte mide bulantısı ve kusma yaşadım birde belimin altı kalçamın ordan bacağıma bi ağrı oldu arada kasılma gibiydi şimdi geçti. Ama bu ay gebe olacağımı hiç sanmıyorum. Tam değerlendiremedik maalesef. Normalde aşırı sabırsız olan ben; şimdi günüme kadar test falan yapmak istemiyorum çıkmayacaktır diye. Nasip🤷🏼♀️ Sende ne var ne yok kuşum?
AngeL- Semadml mide yanmalarına ve halsizliğe yorum yapamıyorum oruçtan olabilir muhtemelen 🙈 benim sadece göğüslerim birazcık tuhaf onuda hormon ilaçlarına bağlıyorum onun haricinde henüz bişey yok😅bu arada kız sık dişini günün gelmeden yapma test😅
Tusami AngeL- inşallah öyledir, bulantı oruçtan da olabilir belki onu bilemiyorum, birde çok üşüyorum hatta post açtım bunun İçin, özellikle geceleri donuyorum
Semadml AngeL- evet ya vücudu dinleyince illa belirti buluyorsun :D inşallah dayanırım göğüsünün tuhaflığı güzel haberin başlangıcıdır inşallah
AngeL- melisaugtr kuzum baya hamilelik belirtisi gibi geldi bana belirtilerin☺️ Bende hiç bişeycikler yok bi göğüslerim tuhaf onu da hormon ilaçlarına bağlıyorum😅
Tusami melisaugtr bulantı kusma 😃çok net belirti bu 🎊 eğer mide sorunu fln değilse başka ne olacak , hamile olabilirsin, hadi inşallah 🙏
melisaugtr AngeL- hayırlısı olsun hakkımızda kuşum rabbim bekletmeden sağlıkla güzel haberlerimizi almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼😍😍 az kaldı şurda🙈
AngeL- Semadml öyle kuzum hele evde yalnızken durmadan insan kendini dinliyo😅 inşallah kuzum ya hepimize versin allahım