yasemineymenarin Svcnvebebegi devlette öğrendim ilk ve dediğiniz gibi emin olmadan birşey demiyorlar ama sorunca görürlerse diyorlar birde doktordan doktorada değişiyor
Busrabetul Svcnvebebegi en iyisi canım çünkü ozaman net görülüyo bende 2 çocuğumda öyle öğrenmiştim ve şimdide öyle öğrendim 16 haftalıkken şuan 19+2 günlüğüz ve oğlum olacak sağlıklı olsunlarlarda erkek kız hiç farketmez önemli olanda o zaten ☺️
Elifharbi54 Ben devlete gittim 15+2 doktor kemik yapısına göre erkeğe benzetti iki hafta içinde net belli olur dedi 17.haftada özele gitmeyi düşünüyorum ultrason cihazlarida farklı olabiliyormuş
RabisScik Svcnvebebegi 12 de %80 tahmin yapıldı özelde 20 haftalığız değişmedi erkek çok çabuk gösteriyor
Damlaaa34 Svcnvebebegi tam 12 haftalık olduğumda özelde oğlum olacağını öğrendim canım şuan 32 haftalığım hala oğlan 😂😍
Leyla1938 Kbra52 O pozisyonda durmuyor da ondan göstermiyor olabilir. Ben oğlumu 14 haftalıkken öğrenmiştim. Şimdi 2.hamileyim 9+5 haftalik. 12 haftalıkken kontrolüm var bakalım gosteerecek mi bende merak ediyorum🤗
Busrabetul Elvanguzel bende 1.oglumda 16 haftalıkken öğrendim 2.kizimdada net belli değil diye yine 16 haftalıkken öğrendim ve şimdi üçüncüye oğluma hamileyim yine 16 haftalıkken öğrendim 😂 Şuan 19+3 günlüğüz Siz kaç haftalıksınız?
Seyma_nur1 Glytmt_rk98 14, haftalıkken devlette erkeğe benziyo dedi doktor başka doktora özele gittim 17 haftalıkken kız bebek dedi kızımız geliyor inşallah 🌺😊
catloverr Haftada kontrol için doktora gittiğimde öğrendim. Bu haftada cinsiyeti öğrenmeyi beklemiyordum açıkçası doktor söylese bile tahmini olur diye düşünüyordum ama doktorumuz kesin bir şekilde erkek dedi. Ben acaba erken mi oldu değişir mi sonradan diye düşündüm ama değişmedi