Svcnvebebegi 12+1 haftalık hamileyim. Devlete gittim ama söylemedi. Hatta bir tanidigimizin bebegi 13 haftalikti söylemediler. 2 hafta sonra özele gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba ☺️
Nlfr123 Svcnvebebegi şekilledi ise belki bi ilyimal cnm ama en iyisi 15-16ncı hafta tabı bıde gösterrse benımkı saklıyordu sırtını donuyordu 18de ogrenmıstım
Rabiakrky Svcnvebebegi acele etme daha erken kesin bişi demez doktor işte kıza benziyo yada erkeğe benziyo gibi 20 haftalıktım öğrendiğimde ve kesin bi şekilde kızım olacağını söyledi
Yurttug_1 Svcnvebebegi genellikle 15 ve 17 haftalar arasında cinsiyet netleşiyo ama genede sen bilirsin
Frncdeniz Nlfr123 benmde ilk cocugum arkasini dönüyordu. Ama 11 haftalikken doktor kemik yapisindan cinsiyetini söylemişti
Svcnvebebegi Begumergun bende kızımda 16. Haftamda öğrenmiştim. Kızım saklıyordu kendini. Bunda şansımı denemek erken gitmek istiyorum😇
FB_15 Rabiakrky inşallah benim de kızım olur 16 haftalıkken erkek gibi dedi ama kordonu ile göbek bağını tam ayırt etmek zor 20 haftada tekrar bakalım dedi tabi önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ama gönlümden geçen kız bakalım 🙏🏻
Busrabetul Net yanılma payı olmaması için tam 16 haftalıkken söylüyorlar doktorum öyle söylemişti ideal 16 haftalıkken belli oluyo
Busrabetul Svcnvebebegi en iyisi canım çünkü ozaman net görülüyo bende 2 çocuğumda öyle öğrenmiştim ve şimdide öyle öğrendim 16 haftalıkken şuan 19+2 günlüğüz ve oğlum olacak sağlıklı olsunlarlarda erkek kız hiç farketmez önemli olanda o zaten ☺️
yasemineymenarin Svcnvebebegi ikili testin sonucunu göstermeye gittiğimde ben ısrarla sorduğum için söylemişti doktor🙈 15+6 💙
yasemineymenarin Svcnvebebegi devlette öğrendim ilk ve dediğiniz gibi emin olmadan birşey demiyorlar ama sorunca görürlerse diyorlar birde doktordan doktorada değişiyor
masalimsii Svcnvebebegi özele şimdi gitsen de öğrenirsin bence ben ilk bebeğimi 12+3 de öğrenmiştim kızdı şimdi ikinci bebeğimi de 12+3 de öğrendim yine 😊
Elvanguzel Svcnvebebegi özel 11.haftadan itibaren tahminlere başlıyor 15 16.haftada kesin söylüyor 🥰 1.oglumu 11 haftalikken 2.kizimi göstermediği için 18.haftada 3.ogluma hamileyim 11. haftada erkek tahmini yapıldı 15.haftada net öğrendim
Busrabetul Elvanguzel bende 1.oglumda 16 haftalıkken öğrendim 2.kizimdada net belli değil diye yine 16 haftalıkken öğrendim ve şimdi üçüncüye oğluma hamileyim yine 16 haftalıkken öğrendim 😂 Şuan 19+3 günlüğüz Siz kaç haftalıksınız?
yagmurrrra Svcnvebebegi benim arkadaşım 12. Haftada öğrendi yengem de 12de öğrendi ama özelde. Bende 12+2 oldum 12+5de gidicem inşallah söyler doktorum☺️