Hacerbuber Svcnvebebegi 15+5 bizimki göstermedi özele gidiyorum üstelik kapatmıştı bacaklarını bazısınınki 12 de 13 de gösteriyor bizimki biraz inatcı çıktı göstermek istemezse nereye gidersen git göstermeyebilir canım 😁
Ozge Svcnvebebegi 12.haftada ufaklık yerinde durmadığı için doktor amcası göremedi. İstersen 14te gel cinsiyet için yoksa 16da gel dedi tabi ben yerimde duramadım 14+2de öğrendik oğlumu 🥰
Burcumstk 12+5 haftalıkken erkek olduğunu söyledi doktorum geçen hafta aşırı kanama ile hastaneye yatışım yapıldı yattığım dönemde erkek olduğunu. Yine söyledi Sanırım doğru tespittir diye düşünüyorum 🤷♀️
Snmdrm Burcumstk geçmiş olsun cnm şimdi iymisinneden kanama. Olmuş merak ettim bnmde 2 kere olcı çünkü
btlbsr Svcnvebebegi ben ikili taramada 12.hafta öğrendim detaylıya da girdim 20.haftada değişmedi ama genede 16-17.haftadan önce söylenenlerde yanılma olabiliyor benimkinde olmadı ama ben kaptırmamıştım kendimi alışveriş filan yapmadık. Bebeğin pozisyonu ve doktorun deneyimiyle alakalı birazda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ilkheyecanim96 Svcnvebebegi devlet söylemiyor bende 17+4 ken özele gittim özele de gidecekseniz en az 16.haftayı bekleyin onlarda yanılabilir şahsen ultrasonları öyle aman aman değildi
mhrsa55 Svcnvebebegi 12. Haftada öğrendik ama bazısı göstermeyebiliyor son aya kadar göremeyenler oluyormuş :) inşallah yakın zamanda öğrenirsin
Mizgin09 mhrsa55 ben 19+6 yım baş yukarda makat aşağıda yan duruyo bacaklarını açmıyor öğrenemedim doktor tahmindede bulunmadı büyük ihtimalle son aya kadar öğrenemicem süpriz olsun bize
aygulll 12+4 yüzde seksen erkek denildi 15+5 başka doktora gittim kesin erkek denildi artık degisirmi kizlar şuan 17+1 gunluguz
_birgulyldz Biz 18.haftamızda öğrendik devlette belli değil sadece tahminim var ama onu da tam bişey olmadan söyleyemem demişti sonra aynı gün özele gittim erkek olucağını söylediler bide detaylı ultrasona girdiğimizde de erkek dediler
Meri3220 Svcnvebebegi devlet söylemez ama özeller tahminde bulunuyor pozisyon iyiyse de kesin söylüyor. Ben özele gidiyorum 12de söyledi 16da kesin dedi değişmedi 🤗
Metehan_Acelya Svcnvebebegi 18 haftalık olduk doktor halen göremedi cinsiyetini 20 haftalıkken detaylıya girecem orda görürüz artık😊