Tugbapak82- yanlisanlamaama sordum igneyi soktugu yerde kan sızdıgını söyledi oyuzden 1 tane dikiş attık dedi
Havi Centrum sanırım.. Sağlıklı yumurta olsun diye de iğne yaptı yine olumsuz. Yumurta büyüyor, çatlıyor ama döllenmeye uygun değil tüp bebek tedavisi için. Genetik demiş doktor. İstanbul’da bi doktora yönlendirmiş bir de onlar baksın diye..
Havi Deleted4445656 Deleted4445656 genetik demişler.. 🤷🏻♀️ boş yumurta. Yani az da olsa sağlıklı değil. Hiç değil. Sağlıklı yumurta üretsin diye iğne de oldu günlerce. 25 yumurta toplandı yine olumsuz. Ben elimden geleni yaptım demiş doktor ve İstanbul’da bi doktora yönlendirmiş. Bi hastaneye sevk etmiş yani. Bir de onlar baksın deyip. İki hastane bakıyor böyle durumda olanlara, Türkiye’de 16 tane böyle vaka var demiş
Centrum Havi Danışman:güler arslanbaş 03124466666 sizdende allah razı olsun bir görüşün umut varsa gidin oraya ama maliyetinide sorun
Berenibeklerken Tugbapak82- benim yumurta toplamada öyle bişey olmadı canım doktor anlattı şöyle olcak böyle olcak diye falan ama dikiş atılma ihtimali var bile demedi ilk defa duyuyorum 2 gün benim de ağrım olmuştu. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Tugbapak82- Berenibeklerken bankada hiç böyle Bi durumdan bahsetmemişdi ne doktor ne hemşireler ama 3.cü opuda başıma geldi inşallah kötü bişey olmaz sonradan
Tugbapak82- Berenibeklerken elinizde fazla estrofem ilacı var mı acaba ücretli alabilirim paylaşım yapılmama izin verilmedi bende tek tek yazıyorum
mirage333 Tugbapak82- gecen nisan da opu yapildi bana 17 yumurta toplandı. 2 ay rahim dinlendirme yapildı çok fazla yumurta oldugu icin ama dikis atma gibi birsey olmadi. Sonrasında lekelenme bile olmadı diye hatırliyorum. Ama 1 hafta falan cok fazla sancim agrim oldu doktorda cok yumurta toplandigi icin normal dedi
Tugbapak82- mirage333 her yerden soruyorum kimse duymadım başıma gelmedi diyo çok kafam karıştı çok şükür agrım çok az ama neden oldu niye dikiş atıldı kafam çok karıştı istagramda Bi operatör doktora sordum tüp bebek uzmanı bazen olabiliyor böyle durumlar korkulacak bişey yok dedi ama içimde hala korku var
Tugbapak82- mirage333 elinizde fazla estrofem ilacı var mı acaba ücretli alabilirim paylaşım yapılmama izin verilmedi bende tek tek yazıyorum
Tugbapak82- Centrum elinizde estrofem ilacı var mı acaba ücretli alabilirim paylaşım yapılmama izin verilmedi bende tek tek yazıyorum
Centrum Tugbapak82- sizdemi bulmakta zorlandınız eşimde eczanelerde zor buldu estrefomu depolarda bile yok son iki tane kalmıştı onuda aldık ama bir kutu daha lazım onuda alıcaz bulursak 7 .haftaya kadar kullanacam zaten
Tugbapak82- Eylul10 elinizde fazla estrofem ilacı var mı acaba ücretli alabilirim paylaşım yapılmama izin verilmedi bende tek tek yazıyorum
Tugbapak82- Deletedmom2265 elinizde fazla estrofem ilacı var mı acaba ücretli alabilirim paylaşım yapılmama izin verilmedi bende tek tek yazıyorum
Deletedmom2265 Tugbapak82- Maalesef keşke olsa inanın hemen yollardım keşke erken görseydim eczacıma sorardım 😕
mirage333 Tugbapak82- şimdi baktımda yok malesef. Zaten son zamanlarimda eczane 1 tane 1 tane veriyodu stokta çok yok diye.
Berenibeklerken Tugbapak82- yok canım maalesef. Trendyol da falan yok mu acaba oraya baktın mı vitaminlerini ordan alıyorum ben
tazemomm16 Tugbapak82- bulunduğunuz sehirin saglık bakanlıgını arayın anlatın derdinizi yardımcı olurlar ben 2 gün aradım eczaneleri yoktu depolardada yokmus üretim yokmuş falan. saglık bakanlıgında kız yardımcı oldu sistemden bütün eczanelere baktı ayırdı bi tane benim için gittim aldım sagolsunnn sende öyle yap hemen