mirage333 Tugbapak82- şimdi baktımda yok malesef. Zaten son zamanlarimda eczane 1 tane 1 tane veriyodu stokta çok yok diye.
Centrum Tugbapak82- sizdemi bulmakta zorlandınız eşimde eczanelerde zor buldu estrefomu depolarda bile yok son iki tane kalmıştı onuda aldık ama bir kutu daha lazım onuda alıcaz bulursak 7 .haftaya kadar kullanacam zaten
Tugbapak82- Centrum aramadığım eczane kalmadı maalesef bulamadım istagram da tüp bebek sayfalarında paylaşmalarını rica ettim elinde olanlar yazdı çok şükür eğer dogruyla buldum çok şükür
tazemomm16 Tugbapak82- bulunduğunuz sehirin saglık bakanlıgını arayın anlatın derdinizi yardımcı olurlar ben 2 gün aradım eczaneleri yoktu depolardada yokmus üretim yokmuş falan. saglık bakanlıgında kız yardımcı oldu sistemden bütün eczanelere baktı ayırdı bi tane benim için gittim aldım sagolsunnn sende öyle yap hemen
Tugbapak82- tazemomm16 istagram tüp bebek sayfasında paylaşdırdım bi kaç kişi elimde var demiş inşallah dogru dur oradan alıcagım
Centrum Tugbapak82- bulmanıza sevindim rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah tüp bebek biraz zor süreç maddi manevi yoruluyo insan
Sehrbnon12 Tugbapak82- benim o zaman 14 yumurtam toplanmıştı 7 ay önce falan baya agrım olmustu ama 1 haftaya gecti senin acaba neden dikş atıldı merak ettim
Tugbapak82- Sehrbnon12 vala doktor sadece yumurtayı almak için igneyi soktuğum yerde sızıntı vardı bi tane dikiş attım dedi pek bi açıklama yapmadı neden olur niçin oldu bişey demedi
minigiminannesi03 Bende 10 tane falan vardı yumurta pazartesi tekrar gidecem iğne verdi catlamasin diye kendi kendine bide gonalf verdi 2 günlük galiba salı günü toplama olur diye düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olur mu
minigiminannesi03 Sehrbnon12 catlatma igne vermedi pgrenl vRdi zaten evde önceden vermisti ORGALUTRAN 0.25mg bundan verdi
Tugbapak82- Centrum teşekkür ederim kesinle hem maddi hem manevi çok zor Rabbim hepimize yardım etsin
minigiminannesi03 Sehrbnon12 yumurtalama tembelliği var bende düzensiz adet oluyordum aylarca olmadığım oluyordu 3 kere dusugum var ultrasyonda gorulmeden dusuk oluşuyor dr o yuzden genetik testi yapti bana ama eşime yapmadı rahim flimi çekmeyi gerek duymadı
minigiminannesi03 Sehrbnon12 yarin sorayım belki olabilir hiç sormadım merak edip valla bende hormon bozukluğu var bide