Pheebs hemsreanne Sirf bunun için Twitter acip katılım sağlıyorum ama kimisi şikayette başka bir şey yapmıyor
hemsreanne Pheebs yani sesimizi duyurmaya çalışmak birlik olmak daha mantıklı olmuyorsa zaten herkes bir şekilde rapor izin derdine düşer o zaman Katılımınız İçin teşekkürlerr :)
1Gokturkannesi Eslem1313 Bende 30. Haftamdayım hocam bir de şehir değiştirdim idare de grupta kaldırıldı diye paylaşmış henüz aramadım siz haber aldınız mı idareden
havvalm5 Tgcycl yani bu cok iyi bir şey. Ben Adana şehir hastanesinde çalışıyorum. Henüz bir haber yok bizde. Birilerine sormaya korkuyorum vallahi… Siz hangi ildesiniz.. Emsal olarak gösterilebilir sizi çağırmazlarsa eğer
Meneksse Tgcycl yaa inşallah inşallah tek duam o şuan, izne ayrılanlar bari geri çağrılmasın daha 1 hafta bile olmadı ayrılalı 😢
Ebbelif Tgcycl Allah rızası için tek umudum şu an senin söylediğin şey Ben 22 martta izne ayrıldım Ayrılanlar geri çağırılmayacak mı Hangi kurumda çalışıyorsunuz 🥺
Sm1347 Ebbelif baya şanslıymışım benim de idari iznim bugün bitti. Ama diğer hamile arkadaşlar adına gerçekten üzüldüm. Henüz korona bitmedi. Ama maske kalktı, izinler bitti. Ya virüsü bize yanlış anlattılar ya da artık umursamıyorlar
Tgcycl Ebbelif ben sağlık bakanliginda bir üniversite hastanesinde çalışıyorum valla başhemşire yardımcısına sordum bana öyle dedi
Ebbelif hemsreanne ben @elfcbn3 Tweet atıyorum sürekli Merak etmeyin herkes 200 tane fln atsa gündem oluruz da o kdr atabilşr miyiz bilmşyorum
Tgcycl havvalm5 iste bakalım pzt kesinlesir ben sordum bana öyle dedi belki kurum insiyatifindedir şuan kullananların çağrılması
havvalm5 Tgcycl haftasonlarını sıkıntı yapmazlar mı o şekilde. Malum bizim haftaiçi haftasonumuz olmadığı için. 😔Eger 5 günlük kabul ediliyorsa bende 5 5 alıp 2 ayı kapatabilirim tek hekim raporuyla. Yoksa heyet almam gerekecek. Heyet verecek doktor da bulamadım hala
hemsreanne Tgcycl bende 10 gün asmden 10 gün kendi doktorumdan alayım diye düşündüm inşallah sorun yaşamayız
Acemianneee08 Cnnoztrn ben sicille görüştüm canım malesef herkes başlayacak tabi ki siz bekleyin yine de ama karar net 24 haftadan sonra izinler kalktı izinde olanlar dönecek
hemsreanne havvalm5 edilir diye düşünüyorum zaten bizi nöbete yazamazlar 24. Hafta dolmuş oluyor o yüzden haftaiçi 8 5 yazarlar
havvalm5 hemsreanne bizim hastane annelik izninde olanları yani süt izni bitip 8 4 calışanları haftasonu mesaiye yazdıkları için emin olamıyorum ben. Onlara bile +2 mesai yazıyorlar!