havvalm5 hemsreanne bizim hastane annelik izninde olanları yani süt izni bitip 8 4 calışanları haftasonu mesaiye yazdıkları için emin olamıyorum ben. Onlara bile +2 mesai yazıyorlar!
hemsreanne havvalm5 haftasonu hangi birimde çalışıyorlar ki benim çalıştığım hastanede kan alma dışında her yer nöbetli çalışıyor 24 saat
inciprenses Nes1912 Pandemi bitti artık şu pandemi ile ilgili her şeyin kalkması gerekiyor maske de dahil.
Meneksse Tgcycl yaa inşallah inşallah tek duam o şuan, izne ayrılanlar bari geri çağrılmasın daha 1 hafta bile olmadı ayrılalı 😢
hemsreanne havvalm5 normalde serviste çalışmıyorum o yüzden beni 2 ay İçin bir servise vermezler diye düşünüyorum ne bu sürede ben öğrenirim ne orda çalışanlara faydam olur öğretmeleri onlara yük olur daha çok
Gamzeeee0606 Arkadaşlar çağırırlarsa diye düşünmeyin resmî olarak yayınlandı idari birimlerinizle görüşün başınızı ağrıtmasınlar. İzinde olanlar iş başı yapacak maalesef yani ayrıldım beni ilgilendirmez gibi düşünmeyin maalesef.
ortak Beni aradilar biraz önce yarın iş başı yapıyorum. Kazanılmış hak filan yok ortada. Devletin insiyatifinde olan bı idari izindi. Kaldırdı şimdi de herkesi paşa paşa görevinin başına bekliyor.