PrensesAnnesi- Nes1912 bu işin ekmeğini ben yedim sanırım Rabbim hamile bacılarıma yardım etsin maske falan da kalktı yaz da geldi sayılır Rabbim darlatmasın inşAllah 🙏🏻
Nes1912 PrensesAnnesi- amiin inşallah kendimizi bu zamana kadar nasıl koruduysak o şekilde korumaya devam edeceğiz 😇🙏
Gasami Ben özel sektörde çalışıyorum 36. Haftama kadar çalıştım sonra doğum iznine ayrıldım bizim iiinde geçerlimi
TazeAnne06 Nes1912 kuzum benim ikiz gebelik ve tüp bebek 😒 zaten yeterince zorlanıyorum gün sayıyordum evde biraz rahatlayım diye. 23. Haftadayım şimdiden şişmeye ağırlaşmaya başladım🥺🥺
Nes1912 TazeAnne06 ya kıyamam ikiz gebelik ve çalışmak gerçekten zor Allah yardımcın olsun inşallah kuruma kalan biseydir bu durum diyelim 😔😭
Cnnoztrn Nes1912 onaylandığını herhangi bir sistemden görebiliyor muyuz? Ben de 10 gün önce gittim evraklarımı teslim ettim
Nes1912 Cnnoztrn Benden durum bildirir raporu istediler. Biz izinlerimiz online formla dolduruyoruz e imzayla onaylanıyor kayda geçiyor. Benden idari izin formu doldurmami istediler. İmzalanıp imzalanmadigini ordan görebiliyorum
1Gokturkannesi Eslem1313 Bende 30. Haftamdayım hocam bir de şehir değiştirdim idare de grupta kaldırıldı diye paylaşmış henüz aramadım siz haber aldınız mı idareden
Acemianneee08 Cnnoztrn izne ayrılırken imzaladığımız dilekçede de yazıyoedu iznin kaldırılması durumunda tekrar döneceğimix. Bende sğalık çalışanıyım pazartesi çağırılacaksnz dedi sicil izin birimin deki arkadaş
Cnnoztrn Acemianneee08 yaa benim dilekçemde öyle bir ibare yazmıyordu . Ben bekleyeceğim bakalım. Ulaşıp sorabileceğim kimse de yok
Acemianneee08 Cnnoztrn ben sicille görüştüm canım malesef herkes başlayacak tabi ki siz bekleyin yine de ama karar net 24 haftadan sonra izinler kalktı izinde olanlar dönecek
Ebbelif Tgcycl Allah rızası için tek umudum şu an senin söylediğin şey Ben 22 martta izne ayrıldım Ayrılanlar geri çağırılmayacak mı Hangi kurumda çalışıyorsunuz 🥺
hemsreanne Burda bile birlik olamıyoruz herkes geri çağrılır mıyım derdine düşmüş bunun yerine tweet atsak daha mantıklı olmaz mı daha önce iptal olmuştu yine olabilir sesimizi duyuralım #idariizin
Pheebs hemsreanne Sirf bunun için Twitter acip katılım sağlıyorum ama kimisi şikayette başka bir şey yapmıyor
Ebbelif hemsreanne ben @elfcbn3 Tweet atıyorum sürekli Merak etmeyin herkes 200 tane fln atsa gündem oluruz da o kdr atabilşr miyiz bilmşyorum