Bhr075 amin amin kuzum insallaaaaah😊 teşekkür ederim
Hay maşallah diyesim geldi içimden. O kadar hevesli anlatmissinki insanin içini heyecan kaplıyor. Allah kavusturmayida nasip etsin 😊😊
    Mervemir hayır sadece dikiş atılırken iğne vurulup onu hissettim ama damar yolu açılırken daha acımıştı oyle soyliyim😊 kesiti özellikle ben istedim sabret kedisiz doğum olucak dedi doktor ama.ben kesin alın dedim orda kalır ikinamam diye korktuğum icin içte kactane var bilmiyorum ama dışta iki tane dilisin olduğunu söyledi doktorum korkmayın kedi fln hiç acimiyo😊
      DgnPeri aminnnn darısı herkesin başına inşallah gerçekten kolay bi doğum oldu haliyle yorgun dusuldusunuyo sonrası ama inanın değer bugün meleğini emzirdim nasip olursa yarında evimize gelicek rabbim herkesi bir abaza kurtarsın ve yine söylüyorum bol hareket edin kolay geçmesi icin😊 ben hala enerjimden bişey kaybetmedim şükür yarın evimize gelicek diye dip kose temizliğe bile basladim😂
      Ozteber çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı gerçekten 😍Allah razı olsun
        Ozteber Aa eskişehirli hemşerim de doğurmuş 🙈 Gözünüz aydın sağlıkla dönün inşallah evinize allah analı babalı büyütsün 🙏🏼 Aramız bir gündü bende çok sabırsızım doğurmak için umarım böyle kolay geçer. Peki önceki günlerde belirtiniz var mıydı hiç ya da doktor kontolünde nst de ufak tefek sancılar falan ? Bende hiç tık yokta merak ediyorum öyle birden bire mi oldu 🙈☺️☺️
          Gizemvencoglu sancim 5.58de başladı o gece eve 3te döndüm öyle soylıyım hiç yoktu belirti yani aynen hemsericim😊 inşallah en kisa sürede sizede nasip olur kolay doğumlar. Dançı nin geldiği gun ı kasilmalardan farklı olduğunu hissettim öyle soylıyım kasıklarına girdi ağrı önceden sadece kasılmaların vardı sancim 40 fln çıkıyordu bi gün öncesi doktor haftaya randevu vermişti daha doğmaz diye😂 ama minik kelebek gelmek istedi geldi şuan emzirmeyeler başladım inşallah en kisa sürede yanında olur sanada hayırlı doğumlar diliyorum inşallah en kisa sürede sağlıkla kucağına alirsin😍
            Ozteber amin inşallah canım teşekkür ederim 🙏🏼 İnşallah bekletmeden ansızın gelir benim de bebişim 🙏🏼☺️